Απίστευτο: Η Amy Winehouse ανασταίνεται για περιοδεία! | κοσμικα , royal | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / ROYAL
12:30
15/10/2018

Απίστευτο: Η Amy Winehouse "ανασταίνεται" για περιοδεία!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Photo by Dan Kitwood/Getty Images
<p>Photo by Dan Kitwood/Getty Images</p>

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 27 ετών από κατάχρηση ουσιών αλλά δεν την ξέχασε ποτέ κανείς και ιδιαίτερα οι αναρίθμητοι θαυμαστές της, παγκοσμίως. 

Η Amy Winehouse επιστρέφει σε ολόγραμμα για τις ανάγκες συναυλιών και χωρίς καμία αμφιβολία θα στρέψει όλα τα φώτα πάνω της για ακόμη μια φορά. 

Δείτε ακόμη: Έγκυος η Meghan: Ιδού η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού και το... παρασκήνιο!

Η αείμνηστη τραγουδίστρια που έφυγε τόσο σύντομα από τη ζωή, θα τιμηθεί με τον καλύτερο τρόπο και οι θεατές θα δουν ξανά τη μορφή της ζωντανά. Τα έσοδα από την περιοδεία που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2019 θα διατεθούν στο ίδρυμα που φέρει το όνομά της, Amy Winehouse Foundation το οποίο λειτουργεί για την πρόληψη των επιπτώσεων της κατάχρησης ναρκωτικών και αλκοόλ στους νέους.

 Ο πατέρας της, Μιτς Γουάινχαουζ δήλωσε στο Reuters 

Είναι ένα όνειρο για εμάς! Το να τη δούμε ξανά, είναι κάτι το ιδιαίτερο που πραγματικά δεν μπορεί να ειπωθεί με λέξεις. Η μουσική της κόρης μας άγγιξε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων και αυτό σημαίνει ότι η κληρονομιά της θα συνεχιστεί με αυτό τον πρωτοποριακό και επαναστατικό τρόπο. Η κληρονομιά της δεν σχετίζεται πια μόνο με τη μουσική. Η κληρονομιά της είναι κάτι διαφορετικό. Συνδέεται με τη βοήθεια προς τους νέους ανθρώπους.

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ