Τι έχουμε:
Τι κάνουμε:
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα, τη σοκολάτα, τον καφέ, την κρυσταλλική ζάχαρη, το λικέρ και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας διαρκώς. Κατεβάζουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά. Στη συνέχεια βάζουμε στο μπολ του μίξερ την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη άχνη και τα χτυπάμε, μέχρι να γίνουν σαντιγί. Βάζουμε το μείγμα σοκολάτας σε φλιτζάνια, προσθέτουμε από πάνω 1-2 κουταλιές από τη σαντιγί, πασπαλίζουμε με κανέλα και σερβίρουμε.