Τι έχουμε:
Τι κάνουμε:
Πλένουμε το χταπόδι, το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Κατόπιν, σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, έως ότου χρυσίσουν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το χταπόδι, τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι, το κύμινο και 2 φλιτζάνια νερό. Αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει και λίγο πριν ψηθεί το χταπόδι, ρίχνουμε τα μακαρόνια προσθέτουμε λίγο νερό και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10-15 λεπτά. Σερβίρουμε το φαγητό μας ζεστό.