Φαγκρί, λαβράκια, σκορπίνες, πετρόψαρα, μπαρμπούνια αλλά και μύδια, κυδώνια, γυαλιστερές... Τρεις διαφορετικές συνταγές με «άρωμα» από θάλασσα στο καλοκαιρινό τραπέζι σας
Υλικά
Eκτέλεση
Βάζουμε σε ταψί τα ψάρια, το λάδι, το κρεμμύδι, το σκόρδο και την ντομάτα. Πασπαλίζουμε με την πάπρικα και το πιπέρι και αλατίζουμε. Ψήνουμε στον φούρνο στους 180°C για 30'. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε 1/2 φλιτζάνι ζεστό νερό. Κατεβάζουμε τη θερμοκρασία στους 160°C και προσθέτουμε το κρασί, τη φλούδα λεμονιού και τα θαλασσινά. Ψήνουμε για άλλα 5 ' και σερβίρουμε.