Τι έχουμε:
Για τον πουρέ:
Τι κάνουμε:
Πλένουμε τα φιλέτα του σολομού και τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC.
Αλείφουμε ένα σκεύος για φούρνο με τη μαργαρίνη και βάζουμε τα φιλέτα σολομού.
Τα αλείφουμε με τη μουστάρδα, ρίχνουμε από πάνω την κάππαρη και τα περιχύνουμε με το κρασί.
Κατόπιν, βάζουμε το σκεύος στον προθερμασμένο φούρνο και τα ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά.
Εν' τω μεταξύ, σε ένα μπολ ετοιμάζουμε τον πουρέ με το γάλα και το μοσχοκάρυδο, σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας.
Βγάζουμε τα φιλέτα σολομού από τον φούρνο και τα σερβίρουμε συνοδεύοντας με τον πουρέ.
Συμβουλή
Μμορούμε να χρησιμομοιήσουμε φιλέτο καπνιστού σολομού.
το κατάλληλο κρασί Chardonnay.