Yλικά
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε αποβραδίς τα ρεβίθια. Την επομένη, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε κατσαρόλα με το ελαιόλαδο για 2 λεπτά. Προσθέτουμε τα μουλιασμένα ρεβίθια, τα φέρνουμε μια βόλτα μέχρι να λαδωθούν καλά, στη συνέχεια ρίχνουμε το κρασί και τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από το ψάρι) και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά ακόμα σε μέτρια φωτιά. Μεταφέρουμε τα ρεβίθια με τη σάλτσα σε ταψί, στρώνουμε τον μπακαλιάρο από πάνω και ψήνουμε στον φούρνο στους 180°C για 40 λεπτά.