Τοπ αντιγηραντικά μυστικά για λιπαρό δέρμα | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
5:01
4/12/2013

Τοπ αντιγηραντικά μυστικά για λιπαρό δέρμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Και το λιπαρό δέρμα έχει τα αντιγηραντικά μυστικά του και παρακάτω θα βρεις πώς μπορείς να το βλέπεις πάντα λαμπερό και απαλό!

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Και το λιπαρό δέρμα έχει τα μυστικά του: προσοχή στον καθαρισμό, η σωστή κρέμα και ο ύπνος παίζουν επίσης πολύ σημαντικό ρόλο στην αντιγηραντική φροντίδα του δέρματος σου! Αν δεν ξέρεις τι τύπο δέρματ

Και το λιπαρό δέρμα έχει τα μυστικά του: προσοχή στον καθαρισμό, η σωστή κρέμα και ο ύπνος παίζουν επίσης πολύ σημαντικό ρόλο στην αντιγηραντική φροντίδα του δέρματος σου! Αν δεν ξέρεις τι τύπο δέρματος έχεις τότε κάνε το τεστ! Π λύνε το πρόσωπό σου με ένα ήπιο σαπούνι, ξέβγαλε με άφθονο νερό και μετά ταμπονάρεις απαλά με καθαρή πετσέτα. Μη βάλεις ενυδατική. Άφησε να περάσει λίγη ώρα, στη συνέχεια άπλωσε ένα χαρτομάντιλο σε όλο το πρόσωπο πιέζοντας το πάνω στην επιδερμίδα και κατόπιν αφαίρεσέ το. Οι λιπαρές επιδερμίδες θα έχουν αφήσει λίπος σε όλη την επιφάνεια του χαρτομάντιλου, οι μεικτές μόνο στις λιπαρές περιοχές, ενώ οι ξηρές όχι απλώς δεν θα αφήσουν λίπος, αλλά θα νιώθεις μια αίσθηση τραβήγματος.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ