Τα καλά κρυμμένα τρικ του ξηρού δέρματος | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
6:49
12/11/2014

Τα καλά κρυμμένα τρικ του ξηρού δέρματος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Mαζί με τις αλλαγές στην γκαρνταρόμπα σου λόγω καιρού έρχονται φυσικά και οι αλλαγές στην ρουτίνα της ομορφιάς σου αλλά και στην υφή του δέρματος σου. Δεν αποκλείεται το δέρμα σου να δείχνει και να είναι πιο ξηρό οπότε καλό είναι να ξέρεις πώς θα το αντιμετωπίσεις για να δείχνει πάντα λαμπερό. 

E.A.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Απολέπιση αγάπη μου: </b>μπορεί να σου φαίνεται παράξενο πως γίνεται τα σκράμπ και τα απολεπιστικά προϊόντα να κάνουν καλό στο ξηρό δέρμα, αλλά δεν είναι. Αν βάλεις στην ρουτίνα της ομορφιάς σου κα

Απολέπιση αγάπη μου: μπορεί να σου φαίνεται παράξενο πως γίνεται τα σκράμπ και τα απολεπιστικά προϊόντα να κάνουν καλό στο ξηρό δέρμα, αλλά δεν είναι. Αν βάλεις στην ρουτίνα της ομορφιάς σου και την απολέπιση μια με δυο φορές την εβδομάδα και αμέσως μετά την ενυδάτωση του δέρματος σου, τότε το αποτέλεσμα θα είναι το δέρμα σου να είναι πιο απαλό. Ένα πιο «αγνό» σκράμπ είναι φυσικά το ελαιόλαδο με το αλάτι ή την ζάχαρη που θα αφήσει την επιδερμίδα σου απόλυτα απαλή και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Ξέχασε τα σαπούνια: τα σαπούνια μπορεί να αφήσουν το δέρμα σου ξηρό, οπότε καλό θα ήταν να διαλέξεις ένα προϊόν καθαρισμού που περιέχει γλυκερίνη για το πρόσωπο ή το σώμα. Ακόμη για το σώμα ξέχασε για λίγο τις φούσκες από το αφρόλουτρο που μπορεί να περιέχει συστατικά που θα αφυδατώσουν το δέρμα σου και προτίμησε λαδάκια για το μπάνιο που είναι ιδανικά για το ξηρό και ερεθισμένο δέρμα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ