Οι προτάσεις ομορφιάς της Πόπης Τσαπανίδου | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
10:31
10/4/2014

Οι προτάσεις ομορφιάς της Πόπης Τσαπανίδου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η RoC® σε προτρέπει: νιώσε όμορφα με τον εαυτό σου! Η RoC® πιστεύει ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία!Κάθε γυναίκα που περιποιείται τον εαυτό της μπορεί να είναι συναρπαστικά όμορφη σε κάθε ηλικία! Η RoC® πιστεύει ότι κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα για προσωπικό χρόνο!

 

Είτε πρόκειται για την περιποίηση της επιδερμίδας της, για την ανάγνωση του άρθρου που την εντυπωσίασε, για τα 15 λεπτά ξεκούρασης που αναζήτησε. 

Μην ξεχνάς: να βρίσκεις λίγο χρόνο για να περιποιηθείς τον εαυτό σου και έτσι θα νιώθεις τέλεια κάθε μέρα!

Η σημερινή γυναίκα καλείται να ανταποκριθεί σε πολλούς ρόλους και για να μπορέσει να το κάνει αυτό αποτελεσματικά, πρέπει πρώτα από όλα να αισθάνεται η ίδια καλά.

Μια γυναίκα που στηρίζει την κοινωνία πρέπει πρώτα από όλα να στηρίζει τον ίδιο της τον εαυτό. Η RoC® πιστεύει ότι μια περιποιημένη επιδερμίδα αντανακλά τον αυτοσεβασμό της γυναίκας. Μια περιποιημένη επιδερμίδα αποκαλύπτει μια γυναίκα που σέβεται και φροντίζει τον εαυτό της, για να είναι σε θέση να στηρίξει την οικογένειά της και το περιβάλλον της. Μια γυναίκα μπορεί να είναι μητέρα, σύντροφος, κόρη, εργαζόμενη μα πάνω από όλα πρέπει να είναι μια δυνατή γυναίκα.

Η Πόπη Τσαπανίδου σε συμβουλεύει: διεκδίκησε τον προσωπικό σου χρόνο για την περιποίησης της επιδερμίδας σου!

Σύσφιξη και ενυδάτωση της επιδερμίδας μαζί!
Σύσφιξη και ενυδάτωση της επιδερμίδας μαζί!

Ρωτήσαμε το πρόσωπο της RoC, τη δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου, να μας δώσει τη δική της εικόνα για το πόσο σημαντική θεωρεί ότι είναι για κάθε γυναίκα η φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου της αλλά και της συνολικής της εμφάνισης:

“Δεν είναι τα μόνα σημαντικά για μια γυναίκα αλλά καλό είναι, να βρίσκονται ψηλά στη λίστα της. Όταν φροντίζεις τον εαυτό σου, αισθάνεσαι καλύτερα, πιο δυνατή και έτσι μπορείς να καταφέρεις περισσότερα και για τους άλλους!”

Τι συμβουλές θα δίνατε σε γυναίκες οι οποίες δυσκολεύονται να βρουν χρόνο για τον εαυτό τους λόγω των πολλαπλών ρόλων και υποχρεώσεών τους;

“Αυτό που συνέχεια θυμίζω και στον εαυτό μου. Πρέπει να διεκδικούμε τον προσωπικό μας χρόνο. Γιατί μόνο εάν αισθάνεσαι εσύ καλά μπορείς να βοηθήσεις και τους άλλους. Μπορείς να αισθάνεσαι αρκετά δυναμική και να έχεις την απαραίτητη αυτοεκτίμηση για να τα καταφέρεις.”

Πιστεύετε ότι η ομορφιά έχει ηλικία;

Ενυδατικός ορός για βαθιά αναδόμηση της επιδερμίδας σου!
Ενυδατικός ορός για βαθιά αναδόμηση της επιδερμίδας σου!

“Έχω δει γυναίκες που εκτοπίζουν τα πάντα γύρω τους με την αύρα τους και το εντυπωσιακό τους παρουσιαστικό. Γυναίκες περιποιημένες που δε χορταίνεις να τις θαυμάζεις. Γυναίκες που τις παρατηρείς για να καταλάβεις το μυστικό της ακτινοβολίας τους. Ποτέ η ομορφιά δεν είναι συνδεδεμένη με την ηλικία. Σε πολλές γυναίκες που περιποιούνται τον εαυτό τους, η ομορφιά έρχεται με την ηλικία! Ξέρεις γιατί; Γιατί μαθαίνουν να σέβονται και να φροντίζουν τον εαυτό τους. Μαθαίνουν πώς να φροντίζουν τον εαυτό τους καλύτερα.”

Μια περιποιημένη επιδερμίδα αποκαλύπτει μια γυναίκα που σέβεται και φροντίζει τον εαυτό της, συμφωνείτε μ’ αυτό;

“Απόλυτα! ”

Η Πόπη Τσαπανίδου μοιράζεται σκέψεις και προτάσεις ζωής, μέσω του portal και του webTV της, στη διαδικτυακή πλατφόρμα www.ipop.gr

Η RoC® σου προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις ομορφιάς και το προσωπικό σου δώρο! Η RoC® στηρίζει τις γυναίκες για περισσότερα από 60 χρόνια στην προσπάθειά τους να δείχνουν όμορφες σε κάθε ηλικία.

Τις στηρίζει με μοναδικές τεχνολογίες και προϊόντα που τηρούν υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και έχουν αποτελεσματικότητα κλινικά αποδεδειγμένη.

Σήμερα, η RoC®, στηρίζει ακόμα περισσότερο τη γυναίκα και προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις ομορφιάς για κάθε ανάγκη, δίνοντας το ένα «βήμα» ως δώρο.

Κάθε γυναίκα που ενδιαφέρεται για την φροντίδα του προσώπου της και την κατάκτηση μιας όμορφης, περιποιημένης επιδερμίδας μπορεί να αποκτήσει με την αγορά ενός προϊόντος, δώρο ένα συμπληρωματικό προϊόν σε κανονική συσκευασία!

Η κάθε πρόταση ομορφιάς της RoC® αντιμετωπίζει διαφορετική ανάγκη της επιδερμίδας όπως ενυδάτωση, θαμπή όψη, ρυτίδες, χαλάρωση, απώλεια όγκου και πολλαπλά σημάδια γήρανσης, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικότητα και ευχάριστη αίσθηση.

Μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης στη διάθεση σου για να διαλέξεις εκείνη που θα καλύψει τις ανάκγες σου!

RoC® Multi-Correxion- Αντιγηραντική κρέμα βαθιάς αναδόμησης SPF15 50ml και ορός πολλαπλής αντιγηραντικής δράσης 30ml

RoC® Multi-Correxion -Αντιγηραντική κρέμα 5σε1 SPF15 50ml και αντιγηραντική κρέμα ματιών 15ml

RoC® Complete Lift- Ενυδατική κρέμα ημέρας σύσφιξης 50ml και δώρο μια δεύτερη ενυδατική κρέμα ημέρας σύσφιξης 50ml

RoC® Volume Restorer- Κρέμα ημέρας επαναφοράς του όγκου SPF20 50ml και κρέμα ματιών κατά των μαύρων κύκλων 15ml

RoC® Retin-ox Correxion- Αντιρυτιδική ενυδατική κρέμα ημέρας 40ml και αντιρυτιδική κρέμα ματιών 15ml

RoC® Radiance Rejuvanate- Ενυδατική κρέμα λείανσης για κανονικές/μικτές επιδερμίδες SPF15 50ml και αφρός καθαρισμού προσώπου 150ml

RoC® Hydra+ Legere- Ενυδατική κρέμα με ελαφριά υφή 40ml και αφρός καθαρισμού προσώπου 150ml

Κάνε δώρο στον εαυτό σου μια ολοκληρωμένη φροντίδα προσώπου. RoC® …. γιατί η ομορφιά δεν έχει ηλικία!  Μπες το www.rocgr.gr και μαε περισσότερα για τα προϊόντα RoC®.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ