Μυστικά για να είσαι κούκλα χωρίς να φαλιρίσεις | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
5:05
19/9/2012

Μυστικά για να είσαι κούκλα χωρίς να φαλιρίσεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ε, λοιπόν, όταν μιλάμε για ομορφιά, η ρήση «τα αγαθά κόποις κτώνται» δεν ισχύει. Ή αλλιώς, για να είσαι κουκλίτσα , δεν χρειάζεται να ξοδέψεις τα χρήματα που με τόσο κόπο βγάζεις. Πριν βγείς όμως στα μαγαζιά, καλό είναι να ξέρεις τους μύθους και τις αλήθειες της αισθητικής καθώς και χρήσιμες συμβουλές, που θα σε βοηθήσουν να λάμπεις χωρίς όμως να ανησυχείς και να σε τρώνε οι τύψεις ότι την πληρώνεις πολύ ακριβά την ομορφιά σου!

Μαρία Αντωνιάδου, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Τα βασικά για να είσαι οικονομική και κούκλα: </b>αγοράζουμε σε μεγάλες συσκευασίες προϊόντα που έχουμε δοκιμάσει, προϊόντα που χρησιμοποιούμε συχνά καθώς και προϊόντα που δεν λήγουν σύντομα.Eλέγχο

Τα βασικά για να είσαι οικονομική και κούκλα: αγοράζουμε σε μεγάλες συσκευασίες προϊόντα που έχουμε δοκιμάσει, προϊόντα που χρησιμοποιούμε συχνά καθώς και προϊόντα που δεν λήγουν σύντομα.Eλέγχουμε την τιμή σε σχέση με την ποσότητα που περιέχει. Σε πολλά προϊόντα πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη μας και την πυκνότητά τους.Δοκιμάζουμε τα προϊόντα πριν τα αγοράσουμε. Όλες σχεδόν οι μάρκες καλλυντικών, φτηνές και ακριβές, διαθέτουν δείγματα σε μικρά φακελάκια.Χρησιμοποιούμε κάθε προϊόν μέχρι τελευταίας... ρανίδας. Αναποδογυρίζουμε τα βαζάκια και τα μπουκάλια και πιέζουμε τα σωληνάρια, προκειμένου να εξαντλήσουμε όλο το περιεχόμενό τους. Δεν πετάμε τις κρέμες προσώπου ή τα αντιηλιακά που έχουν λήξει. Τα χρησιμοποιούμε για ενυδάτωση σώματος. Επιλέγουμε κοντίσιονερ ή μάσκα μαλλιών ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών μας, για ξηρά, ατίθασα μαλλιά που φριζάρουν ενδείκνυται η μάσκα, ενώ για τα κανονικά και λιπαρά αρκεί το κοντίσιονερ.Αναμιγνύοντας διαφορετικά κραγιόν ή σκιές μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες αποχρώσεις.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ