Μην τη φας, φόρα τη! Η μάσκα μπανάνα που θα εξαφανίσει τα «κομμένα» μάτια | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
12:48
12/6/2018

Μην τη φας, φόρα τη! Η μάσκα μπανάνα που θα εξαφανίσει τα «κομμένα» μάτια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κάτι η κούραση, κάτι το ξενύχτι, κάτι το κάπνισμα και κάτι η κακή διατροφή, το κακό δεν θέλει και πολύ να γίνει: Δυο μαύροι κύκλοι εμφανίστηκαν κάτω από τα μάτια σου.

Δυστυχώς, ούτε το μακιγιάζ μπορεί να καλύψει το πρόβλημα, γι’ αυτό και τα μέτρα που επιβάλλεται να πάρεις είναι πιο δραστικά.

Σκοπός μας σε αυτή την περίπτωση είναι να χτυπήσουμε το πρόβλημα στη ρίζα του προκειμένου η περιοχή κάτω από τα μάτια μας να ξεπρηστεί και οι μαύροι κύκλοι να αρχίσουν να υποχωρούν.

Σύμμαχός μας; Η μπανάνα! Το αγαπημένο μας φρούτο κάνει θαύματα και σε αυτή την περίπτωση γι’ αυτό δεν έχεις τον παραμικρό λόγο να χάνεις χρόνο.

Το κάλιό της βοηθά σημαντικά στο πρόβλημα, γι’ αυτό η μάσκα ομορφιάς που φτιάχνουμε μαζί σήμερα είναι το «γιατρικό» σου.

Μπορείς να την εφαρμόζεις στο πρόσωπό σου μία φορά την εβδομάδα.

Τι θα χρειαστείς

  • Μία μπανάνα
  • Μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού

Εκτέλεση και εφαρμογή

Λιώνουμε τη μπανάνα μας με ένα μεγάλο πιρούνι και δε σταματάμε μέχρι να γίνει όλη πολτός. Προσθέτουμε σε αυτόν 3 – 4 σταγονίτσες χυμό από φρέσκο λεμόνι και ανακατεύουμε.

Εφαρμόζουμε σε καθαρό πρόσωπο και αφήνουμε να δράσει για 20 λεπτά.

Ξεπλένουμε με χλιαρό νερό και είμαστε έτοιμες!

Tip: Μην ξεχνάς να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία μία φορά την εβδομάδα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ