Μην αφήσεις το κλάμα να σε «προδώσει» - Έτσι θα γλιτώσεις τα πρησμένα μάτια | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
0:01
19/4/2018

Μην αφήσεις το κλάμα να σε «προδώσει» - Έτσι θα γλιτώσεις τα πρησμένα μάτια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έχει συμβεί σε όλες μας. Κάποια στιγμή δεν καταφέραμε να συγκρατήσουμε τα δάκρυά μας, παρά το γεγονός πως γνωρίζαμε πως την επόμενη μέρα το πρωί είχαμε μία σημαντική συνάντηση, είτε αυτή αφορούσε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά μας.

Αποτέλεσμα; Ξυπνήσαμε με πρησμένα μάτια και πρόσωπο, με πολλές από εμάς να αδυνατούμε να φορέσουμε μέχρι και τους φακούς επαφής μας. Δεν έχεις τον παραμικρό λόγο να αισθάνεσαι άσχημα. Είπαμε, συμβαίνει.

Δεν είμαστε…ρομπότ, συνεπώς το πιο πιθανό είναι να μας συμβεί ξανά. Δυστυχώς, μια βραδιά που συνοδεύεται από πολλά δάκρυα, εγγυάται ένα καταστροφικό πρωινό. Να που, όμως, υπάρχει λύση.

Μια λύση που προϋποθέτει μεγάλη ψυχική αντοχή, καθώς σε αυτή δεν πρέπει να καταφύγεις αφού το κακό (όπου κακό βλέπε πρησμένα ματάκια) έχει συμβεί, μα προκαταβολικά.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι αμέσως μόλις καταλάβεις ότι ηρεμείς μετά το ξέσπασμά σου, θα πρέπει να αναλάβεις δράση, να αφήσεις τα συναισθήματά σου στην άκρη και να φροντίσεις να γλιτώσεις την θλιβερή όψη της επόμενης μέρας.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τρέξεις στο ψυγείο σου. Ο πάγος θα σε σώσει!

Ακόμα και ένα κουταλάκι του γλυκού, το οποίο θα έχεις αφήσει στην κατάψυξη για περίπου μισή ώρα. Τοποθετώντας κάτι παγωμένο στα κουρασμένα από το κλάμα μάτια σου, μπορείς να εξασφαλίσεις σαφώς λιγότερο πρήξιμο και κοκκινίλα, στοιχεία που δεν πρόκειται να γλιτώσεις στην περίπτωση που πέσεις για ύπνο μερικές ώρες μετά.

Μια έξυπνη κίνηση είναι να αφήσεις μόνιμα στην κατάψυξή σου ένα – δύο κουταλάκια για τις δύσκολες στιγμές, διότι το τελευταίο που θέλεις είναι να κληθείς να εμφανιστείς στην –φυσιολογική κατά τα άλλα- κατάσταση του next day!

O πάγος σε συνδυασμό με ένα καλό concealer και έντονο eyeliner στο πρωινό μακιγιάζ σου θα κάνουν θαύματα!

Κράτα το αυτό στα βασικά beauty μυστικά σου…

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ