Κάνε τις πιο έξυπνες online αγορές καλλυντικών | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
0:00
1/2/2012

Κάνε τις πιο έξυπνες online αγορές καλλυντικών

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ψώνισε έξυπνα τα πιο σούπερ καλλυντικά!
Ψώνισε έξυπνα τα πιο σούπερ καλλυντικά!

Θέλεις να ψωνίσεις μέσω ίντερνετ αλλά δεν ξέρεις πώς να το κάνεις σωστά; Και οι αγορές μέσω ίντερνετ θέλουν τρόπο όχι κόπο!

Τη σημερινή εποχή αντί να πας στο πλησιέστερο κατάστημα καλλυντικών να αγοράσεις την αγαπημένη σου μάσκαρα, μπορείς από την άνεση του σπιτιού σου να κάνεις τα ψώνια σου, ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα και να σου φέρουν στην πόρτα σου τα αγαπημένα σου καλλυντικά από όλο τον κόσμο:

Α. Αγόρασε μόνο ότι έχεις ανάγκη: μπορεί να πλήρωσες σήμερα την πιστωτική σου και να νιώθεις ότι μπορείς να τινάξεις τις αγορές στον αέρα, πρόσεξε όμως μην πέσεις στην παγίδα και αγοράσεις ένα σωρό άχρηστα πράγματα. Το ότι δεν πληρώνεις με μετρητά δε σημαίνει ότι δεν πληρώνεις καθόλου, το αντίθετο μάλιστα!

Β. Αγόρασε με ασφάλεια: όταν κάνεις αγορές μέσω ίντερνετ αναγκαστικά δίνεις κάποια προσωπικά σου στοιχεία προκειμένου να πραγματοποιήσεις την αγορά. Σίγουρα έχεις ακούσει περιστατικά φίλων σου που έχουν καταχρεωμένες πιστωτικές κάρτες εξαιτίας «λάθος» αγορών! Στο πάνω μέρος της σελίδας πρέπει να υπάρχει η ένδειξη : https://www.womenonly.gr , που σου πιστοποιεί ότι οι αγορές που κάνεις είναι ασφαλής(secure).

Γ. Τέσταρε πριν αγοράσεις! Όπως και σε ένα φυσικό κατάστημα έτσι κι εδώ και όταν μιλάμε για καλλυντικά έχει μεγάλη σημασία να δοκιμάσεις το προϊόν πριν το τοποθετήσεις στο καλάθι αγορών σου! Αν το προϊόν δεν υπάρχει στην Ελλάδα σε κάποιο κατάστημα για αν το δοκιμάσεις τότε θα πρέπει αν ρισκάρεις δοκιμάζοντας πρώτα κρέμες ή αρώματα με όμοια συστατικά για αν δεις αν σου ταιριάζουν και σε ικανοποιούν ή όχι!

Aφού έμαθες τα μυστικά για ασφαλή και σούπερ ψώνια στο διαδίκτυο, δες παρακάτω ποια site είναι τα καλύτερα για να πραγματοποιήσεις την πιο hot αγορές καλλυντικών:

 

https://www.beautycorner.gr

https://www.beautique.com/

https://www.beautybay.com/

https://eu.strawberrynet.com/main.aspx?region=GR

https://www.harrods.com

https://www.beautyexpert.co.uk/

https://www.iderma.com

https://www.korres.com/CountrySelect.aspx

https://www.superdrug.com/

https://www.mybeautyshop.gr/

https://www.beautycom.gr/

https://www.luxuryhaircare.gr/

https://www.profumeria.gr/

https://www.yourbeautybook.net/

https://global.ebay.com/

https://www.brandbargains.gr/

 www.maccosmetics.com

www.freshline.gr

 Από την Ελένη Αναστασάκη

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ