Η απροσδόκητη καλοκαιρινή συνήθεια που μας προκαλεί ρυτίδες | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
8:00
8/6/2016

Η απροσδόκητη καλοκαιρινή συνήθεια που μας προκαλεί ρυτίδες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σίγουρα υπάρχουν συνήθειες που ξέρει πως μπορεί να σου προκαλούν ρυτίδες, όπως π.χ. το κάπνισμα που δημιουργεί τις λεπτές γραμμές γύρω από την περιοχή των χειλιών είναι όμως και ορισμένες πιο “ύπουλες” συνήθειες που μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αλλά οδηγούν στην εμφάνιση των λεπτών γραμμών.

Τώρα το καλοκαίρι λοιπόν μια τέτοια συνήθεια είναι το να πίνουμε απευθείας από το μπουκάλι το νερό μας! Καλό είναι λοιπόν να μην ξεχνάμε να πίνουμε το νερό μας από το ποτήρι μας ή να το κάνουμε χρησιμοποιώντας ένα καλαμάκι γιατί τα πίνουμε απευθείας από το μπουκάλι μπορεί να δημιουργεί κάθετες λεπτές γραμμές γύρω από την περιοχή των χειλιών μας, δηλαδή οι ρυτίδες που δημιουργούνται κυρίως από το τσιγάρο.

Τα μπουκάλια με στόμιο στο επάνω μέρος είναι προτιμότερα από το να πίνεις νερό απευθείας από ένα απλό μπουκάλι και μην την υποτιμάς αφού πρόκειται για μια συνήθεια που έχουμε τώρα που έχει καλοκαιριάσει. Το καλαμάκι είναι χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος σύμμαχος που έχουμε στην προσπάθεια μας να αποφύγουμε τις λεπτές γραμμές της περιοχής.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ