Εξτένσιον βλεφαρίδων: 3 μυστικά που πρέπει να ξέρεις | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
8:00
7/10/2015

Εξτένσιον βλεφαρίδων: 3 μυστικά που πρέπει να ξέρεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν θέλεις πιο μακριές αλλά και πιο πυκνές βλεφαρίδες και σκέφτεσαι να δοκιμάσεις τα εξτένσιον βλεφαρίδων τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω για να μάθεις όλα τα μυστικά που πρέπει να ξέρεις.

Επιμέλεια: Ε.Α.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Γενικά:</h4>  <p>Τα εξτένσιον βλεφαρίδων υπόσχονται να σου χαρίσουν πιο πυκνές και μακριές βλεφαρίδες -περίπου 2 και 3 φορές πιο μακριές βλεφαρίδες από τις φυσικές σου- και να κάνουν ακόμη πιο σαγ

Γενικά:

Τα εξτένσιον βλεφαρίδων υπόσχονται να σου χαρίσουν πιο πυκνές και μακριές βλεφαρίδες -περίπου 2 και 3 φορές πιο μακριές βλεφαρίδες από τις φυσικές σου- και να κάνουν ακόμη πιο σαγηνευτικό το βλέμμα σου.

Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό αφού οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μια-μια και φυσικά το αποτέλεσμα εξαρτάται από τον ειδικό που θα κάνει την τοποθέτηση.

Στην ουσία πρόκειται για προέκταση των φυσικών βλεφαρίδων και δεν έχουν καμιά σχέση με τις ψεύτικες βλεφαρίδες που ήξερες μέχρι τώρα και μπορεί να ξεκολλήσουν οποιαδήποτε στιγμή. Το είδος των βλεφαρίδων που θα διαλέξουμε εξαρτάται από το σημείο που θέλουμε να ενισχύσουμε περισσότερο.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ