Βρες το τέλειο σχήμα φρυδιών για το πρόσωπο σου | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
5:09
12/9/2012

Βρες το τέλειο σχήμα φρυδιών για το πρόσωπο σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το σχήμα του προσώπου σου παίζει καθοριστικό ρόλο στο ποιο θα διαλέξεις να είναι το σχήμα των φρυδιών σου. Γεμάτο, χοντρό φρύδι που “βγάζει μάτι” ή λεπτό να πλαισιώνει το πρόσωπο. Διάβασε παρακάτω τι σχήμα θα πρέπει να δώσεις στα φρύδια σου πριν πιάσεις ανά χείρας το τσιμπιδάκι!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Φρύδια μου φταιγμένα από τσιμπιδάκι:</b> η τάση φέτος επιβάλει τα φρύδια σου να είναι ?γεμάτα? δηλαδή να μην είναι απλά μια λεπτή γραμμή που πλαισιώνει το πρόσωπο σου.  Για να γεμίσεις ένα λεπτό φρ

Φρύδια μου φταιγμένα από τσιμπιδάκι: η τάση φέτος επιβάλει τα φρύδια σου να είναι ?γεμάτα? δηλαδή να μην είναι απλά μια λεπτή γραμμή που πλαισιώνει το πρόσωπο σου. Για να γεμίσεις ένα λεπτό φρύδι καλά θα κάνεις να διαλέξεις μια σκιά για γέμισμα στην απόχρωση του φρυδιού σου και να μεταμορφώσεις αλλά και να το κάνεις να δείχνει ακόμη πιο πυκνό. Το πυκνό και μακρύ φρύδι είναι in αρκεί να είσαι βέβαιη ότι μπορείς να το υιοθετήσεις!Το πόσο "χοντρά" ή "λεπτά" θα διαλέξεις να τα έχεις είναι δικό σου θέμα. Το βασικό που οφείλεις να σκεφτείς είναι το σχήμα του προσώπου σου που παίζει καθοριστικό ρόλο στον σχηματισμό των φρυδιών.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ