Αυτό το σχήμα φρυδιών σε κάνει να φαίνεσαι νεότερη | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
8:00
24/11/2021

Αυτό το σχήμα φρυδιών σε κάνει να φαίνεσαι νεότερη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τι υποστηρίζουν οι ειδικοί

Τα φρύδια έχουν τη δύναμη να αλλάζουν την εικόνα ολόκληρου του προσώπου - δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι θεωρούνται η κορνίζα του προσώπου. Και παρόλο που στο κάθε πρόσωπο ταιριάζει διαφορετικό σχήμα φρυδιών, οι ειδικοί συμφωνούν πως υπάρχει ένα σχήμα που κάνει κάθε γυναίκα να φαίνεται νεότερη: Το ίσιο. Σε αντίθεση με τα φρύδια με ψηλό τόξο, τα γεμάτα και ίσια φρύδια χαρίζουν ένα πιο νεανικό και φρέσκο look.

Το συστατικό που δεν πρέπει να λείπει από τη ρουτίνα περιποίησης σου

 

Αν δεν βγάζεις τα φρύδια σου τόσο συχνά ούτως ή άλλως, έχεις ένα ισχυρό πλεονέκτημα γιατί μπορείς να διαμορφώσεις ένα ίσιο σχήμα πιο γρήγορα. Σε αντίθεση με το συνηθισμένο, πρέπει να αφαιρέσεις τις τρίχες πάνω και όχι κάτω από το φρύδι. Ωστόσο, είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη πόσες μικρές τρίχες αφαιρείς. Εξάλλου, ποτέ δεν ξέρεις αν τα φρύδια θα ξαναβγούν με αυτόν τον τρόπο.

Αν σκέφτεσαι να διαμορφώσεις διαφορετικά το σχήμα των φρυδιών σου, κλείσε ένα ραντεβού με μια ειδικό. Οι επαγγελματίες γνωρίζουν ακριβώς ποιες τρίχες να αφαιρέσουν και ποιες πρέπει να μείνουν στη θέση τους.

Αν θέλεις ένα γρήγορο αποτέλεσμα, πάρε ένα απαλό μολύβι φρυδιών και βάψε τα φρύδια όσο πιο ίσια γίνεται. Έτσι μπορείς σιγά σιγά να δοκιμάσεις το νέο σχήμα και να δεις αν σου ταιριάζει. Το σχήμα των φρυδιών πρέπει να προσαρμόζεται ξεχωριστά στο σχήμα του προσώπου. Ένα ίσιο φρύδι γενικά ταιριάζει καλύτερα σε στρογγυλά και απαλά σχήματα προσώπου, διαφορετικά το βλέμμα φαίνεται πολύ σκληρό και αυστηρό. 

Τι πρέπει να γνωρίζεις
Απόφυγε τα φρύδια που είναι πολύ χοντρά προς το κέντρο και λεπταίνουν πολύ προς τα έξω, γιατί με αυτόν τον τρόπο "κόβεις" τα μάτια στη μέση, κάνοντας τα να δείχνουν πιο μικρά. Αν το φρύδι σου δεν τελειώνει στο σωστό σημείο, θα δείχνεις μεγαλύτερη.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ