6 τρόποι με τους οποίους το τσιγάρο καταστρέφει την ομορφιά σου | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
15:22
23/11/2016

6 τρόποι με τους οποίους το τσιγάρο καταστρέφει την ομορφιά σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί να έχει κατηγορηθεί για πολλά και διάφορα θέματα υγείας, αλλά το τσιγάρο εκτός του ότι είναι βλαβερό για την υγεία σου είναι βλαβερό για την ομορφιά σου.

Ναι το κάπνισμα καταστρέφει όχι μόνο την υγεία αλλά και την ομορφιά σου και θα μάθεις παρακάτω με ποιους τρόπους.

Σακούλες κάτω από τα μάτια:

Μην το μισήσεις το τσιγάρο αν δεν μπορείς να κοιμηθείς καλά το βράδυ και αυτό φανεί στο πρόσωπό σου!

Αν καπνίζεις έχει τέσσερις φορές σε σχέση με εκείνες που δεν καπνίζουν να νιώθεις πως δεν έχεις ξεκουραστεί μετά τον βραδινό ύπνο, σύμφωνα με μελέτη του Johns Hopkins. Η νικοτίνη δεν αποκλείεται να μην σε αφήνει να ξεκουραστείς όσο θα έπρεπε ή όσο θα ήθελες.

Κίτρινα δόντια:

Δεν θα ήθελες να έχεις ένα αστραφτερό χαμόγελο; Σίγουρα αν είσαι καπνίστρια πρέπει να αποχ<ιρετήσεις το συγκεκριμένο όνειρο. Η νικοτίνη που έχει το τσιγάρο αφήνει λεκέδες στα δόντια σου, οπότε γιατί να μην επενδύσεις τα χρήματα που προόριζες για τσιγάρα για να κάνεις έναν καλό καθαρισμό;


Ρυτίδες:

Φυσικά και όταν οι ρυτίδες έρχονται νωρίτερα από την ώρα τους δεν είναι δείγμα σοφίας. Αν είσαι καπνίστρια δeν αποκλείεται αυτό να έχει μεγάλη επίδραση στο δέρμα σου αφού το κάπνισμα εμποδίζει την σωστή  κυκλοφορία του αίματος που κρατάει το δέρμα μας υγιές και απαλό.

Κίτρινα δάχτυλα:

Φυσικά και σε ενδιαφέρει πολύ ποια είναι εκείνα τα χρώματα που είναι μόδα φέτος στα βερνίκια αλλάσκέφτηκες ποτέ πως κανένα χρώμα δεν δείχνει ωραία αν τα δάχτυλά σου είναι κίτρινα; Το κάπνισμα είναι μια συνήθεια που κάνει κακό όχι μόνο στα δόντια σου αλλά μπορεί να λερώσει και τα νύχια και τα δάχτυλά σου.

Τιπ: ο χυμός λεμονιού είναι με το μέρος σου αν θέλεις να αλλάξεις την όψη των δαχτύλων σου όσο γίνεται.

Πιο λεπτή τρίχα:

Εκτός από το δέρμα σου το κάπνισμα επηρεάζει και τα μαλλιά σου. Οι ειδικοί πιστεύουν πως τα τοξικά χημικά του τσιγάρου μπορούν να βλάψουν και το DNA στους θύλακες των τριχών και αυτό έχεις ως αποτέλεσμα πως οι καπνιστές και καπνίστριες έχουν πιο λεπτή τρίχα αλλά και βλέπουν πολύ νωρίτερα από τους μη καπνιστές τα πρώτα γκρίζα.

Αποχαιρέτησε την φυσική λάμψη:

Μια έρευνα που έγινε το 1985 πρωτοέβαλε στο παιχνίδι τον όρο "πρόσωπο του καπνιστή" για να περιγράψει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου όπως οι ρυτίδες ή η πιο γκρίζα απόχρωση της επιδερμίδας που οφείλονται στο κάπνισμα. Το κάπνισμα εξαιτίας του μονοξειδίου του άνθρακα στο τσιγάρο, αφαιρεί όλες τις πολύτιμες βιταμίνες από το δέρμα μας.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ