6 άγνωστα μυστικά για νεανικό δέρμα | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
9:00
3/8/2016

6 άγνωστα μυστικά για νεανικό δέρμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολλά έχεις διαβάσει και ακούσει κατά καιρούς για την περιποίηση του δέρματος σου. Το βασικό είναι όμως πως υπάρχουν και ορισμένα μυστικά που ίσως δεν τους έχεις δώσει την δέουσα σημασία. Για διάβασε παρακάτω και θα δεις!

Ελένη Αναστασάκη

<p>Αν αρνείσαι πεισματικά να φορέσεις γυαλιά και συνέχεια στραβώνεσαι για να δεις τι σου λένε από το παράθυρο, τότε περίμενε τις ρυτίδες να στήνουν χορό στο πρόσωπο σου! Οι επαναλαμβανόμενοι μορφασμοί

Αν αρνείσαι πεισματικά να φορέσεις γυαλιά και συνέχεια στραβώνεσαι για να δεις τι σου λένε από το παράθυρο, τότε περίμενε τις ρυτίδες να στήνουν χορό στο πρόσωπο σου! Οι επαναλαμβανόμενοι μορφασμοί δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν ρυτίδες και το καλύτερο που έχεις να κάνεις για το δέρμα σου είναι να πας σε ένα οπτικό για να φτιάξεις το πρόβλημα και να φορέσεις γυαλάκι που είναι και σέξι και στη μόδα!

Προστάτεψε τον λαιμό σου! Το πιο βασικό μυστικό που πολλές φορές ξεχνάς είναι ο λαιμός σου που αποκαλύπτει και την ηλικία σου. Μην απλώνεις τα προϊόντα περιποίησης μόνο στο πρόσωπο σου αλλά κάντο και στον λαιμό σου που έχεις τις ίδιες ανάγκες με το πρόσωπο σου και άπλωσε την ενυδατική σου τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ