6 άγνωστα μυστικά για νεανικό δέρμα | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
9:00
3/8/2016

6 άγνωστα μυστικά για νεανικό δέρμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολλά έχεις διαβάσει και ακούσει κατά καιρούς για την περιποίηση του δέρματος σου. Το βασικό είναι όμως πως υπάρχουν και ορισμένα μυστικά που ίσως δεν τους έχεις δώσει την δέουσα σημασία. Για διάβασε παρακάτω και θα δεις!

Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p>O xρυσός κανόνας "less is more" έχει απήχηση φυσικά και στην ομορφιά σου! Όσο λιγότερο βάφεσαι τόσο το καλύτερο για το δέρμα σου αφού δεν ταλαιπωρείται και δείχνει φρέσκο και νεανικό πιο

O xρυσός κανόνας "less is more" έχει απήχηση φυσικά και στην ομορφιά σου! Όσο λιγότερο βάφεσαι τόσο το καλύτερο για το δέρμα σου αφού δεν ταλαιπωρείται και δείχνει φρέσκο και νεανικό πιο εύκολα. Aλλά και στην περιποίηση του δέρματος σου ισχύει αυτό αφού καλό είναι να απλώνεις την κρέμα και να κάνεις το σκραμπ σου αλλά δεν είναι ανάγκη να απλώσεις επάνω στην επιδερμίδα σου ο,τι βρεις.

Ναι στο σέρουμ! Το σέρουμ το έχεις υποτιμήσει μιας και δεν είναι κρέμα ημέρας ή νύχτας και το ξεχνάς σχεδόν πάντα. Αν πραγματικά θέλεις να μάθεις τα αντιγηραντικά μυστικά τότε δεν πρέπει να ξεχνάς το σέρουμ που απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα σου και είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

Mην ξεχνάς:

Δώσε στα χείλη σου την δέουσα σημασία γιατί συνήθως ξεχνάς να τα φροντίσεις με λίγο λιπ μπαλμ για να είναι πάντα βελούδινα και απαλά και δείχνουν πάντα έτοιμα για φίλημα! Μην υποτιμάς το πιο σέξι σημείο του προσώπου σου!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ