5 σημαντικά τιπ για τέλειο δέρμα την Άνοιξη | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
8:00
22/4/2015

5 σημαντικά τιπ για τέλειο δέρμα την Άνοιξη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η ρουτίνα της ομορφιάς μας αλλάζει την Άνοιξη και εσύ δεν έχεις παρά να "διαβάσεις" σωστά το δέρμα σου. Ποιες είναι οι ανάγκες της επιδερμίδας σου; Μήπως υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να αλλάξεις για να έχεις λαμπερό δέρμα τώρα; Παρακάτω θα μάθεις πώς θα ανανεώσεις την ρουτίνα της περιποίησης του προσώπου σου για την Άνοιξη.

Επιμέλεια: Ε.Α.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Aποχαιρέτησε τις ανεπιθύμητες τρίχες:</h4>  <p>οι ανεπιθύμητες τρίχες στο πρόσωπο και το σώμα σίγουρα υπάρχουν και τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να βάλεις μια τάξη στην ρουτίνα της αποτρίχωσης

Aποχαιρέτησε τις ανεπιθύμητες τρίχες:

οι ανεπιθύμητες τρίχες στο πρόσωπο και το σώμα σίγουρα υπάρχουν και τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να βάλεις μια τάξη στην ρουτίνα της αποτρίχωσης σου. Για το πρόσωπο αν έχεις τρίχες στο άνω χείλος δεν έχεις παρά να τις εξαφανίσεις με την κατάλληλη κρέμα αποτρίχωσης ή ακόμη και το λέιζερ για πιο μόνιμα αποτελέσματα. Στο σώμα η περιοχή του μπικίνι αλλά και τα πόδια είναι σημεία του κορμιού σου που χρειάζονται αποτρίχωση και δεν μένει παρά να δεις ποια μέθοδο θα διαλέξεις.

Δώσε στα φρύδια σου το κατάλληλο σχήμα και αφαίρεσε τις τριχούλες που δεν θέλεις να σου το χαλάνε.

Μην ξεχνάς πως στο πρόσωπο αν αφαιρέσεις τις ανεπιθύμητες τρίχες θα δεις πως το δέρμα του προσώπου σου θα δείχνει πιο λείο και καθαρό.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ