5 απρόσμενες αιτίες που σε γεμίζουν ρυτίδες | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
5:26
19/11/2014

5 απρόσμενες αιτίες που σε γεμίζουν ρυτίδες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είναι αλήθεια όταν τις κοιτάζεις στον καθρέφτη σε πιάνει ένας μικρός πανικός. Δεν χρειάζεται να σε πιάνει στρες για τις λεπτές γραμμές στην περιοχή των ματιών απλά διάβασε παρακάτω για να ξέρεις πότε μπορεί να ενθαρρύνεις τις ρυτίδες να κάνουν κατάληψη στο πρόσωπο σου άθελα σου! 

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Το καλαμάκι σου: </b>ναι λατρεύεις να πίνεις τον χυμό ή ακόμη και το νερό με το καλαμάκι σου αλλά σκέφτηκες ποτέ πως αυτός είναι ο λόγος που βλέπεις τις ρυτίδες του προσώπου σου να αυξάνονται; Ειδι

Το καλαμάκι σου: ναι λατρεύεις να πίνεις τον χυμό ή ακόμη και το νερό με το καλαμάκι σου αλλά σκέφτηκες ποτέ πως αυτός είναι ο λόγος που βλέπεις τις ρυτίδες του προσώπου σου να αυξάνονται; Ειδικά αν είναι μια συνήθεια που έχεις χρόνια τώρα και μπορεί να επαναλαμβάνεις κάθε μέρα δεν αποκλείεται η επαναλαμβανόμενη αυτή κίνηση να αυξήσει τις λεπτές γραμμές στην περιοχή του στόματος. Φυσικά και το κάπνισμα έχει τα ίδια και ίσως και χειρότερα αποτελέσματα και δεν αποκλείεται να δεις ρυτίδες στην περιοχή του στόματος να κάνουν την εμφάνιση τους αργά ή γρήγορα αν είσαι καπνίστρια.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ