5 αξεπέραστα τιπ περιποίησης για νεανικό δέρμα | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
5:34
2/9/2014

5 αξεπέραστα τιπ περιποίησης για νεανικό δέρμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το νεανικό δέρμα δεν είναι απλή υπόθεση αλλά θέλει την φροντίδα του ειδικά αν είσαι πιτσιρίκα. Το να μάθεις να φροντίζεις το δέρμα σου ειδικά από μικρή ηλικία είναι πολύ σημαντικό για την μελλοντική ομορφιά σου! Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τα 5 μυστικά περιποίησης για νεανικό δέρμα και άφησε το δέρμα σου να λάμψει!

Από την Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Σώμα μου:</b> η ακμή στο κορμάκι σου εκτός από το πρόσωπο σου είναι ένα ακόμη βάσανο που μπορεί να αντιμετωπίζεις σαν πιτσιρίκα. Και εδώ το μυστικό είναι εκτός από το σωστό πλύσιμο και την αποφυγή

Σώμα μου: η ακμή στο κορμάκι σου εκτός από το πρόσωπο σου είναι ένα ακόμη βάσανο που μπορεί να αντιμετωπίζεις σαν πιτσιρίκα. Και εδώ το μυστικό είναι εκτός από το σωστό πλύσιμο και την αποφυγή των ερεθισμών με προϊόντα που μπορεί να σου προκαλέσουν κοκκινίλες και να οξύνουν το πρόβλημα, το βασικό είναι να προσέξεις και τα ρουχαλάκια σου που πρέπει να επιτρέπουν στο δέρμα σου να αναπνέει. Τα σπυράκια στην πλάτη ή το στήθος ή γενικά τα πιο σέξι σημεία του κορμιού σου μπορούν εύκολα να αντιμετωπιστούν με το κατάλληλο αφρόλουτρο που έχει ειδική σύνθεση για την ακμή του σώματος.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ