4 τρικ για να διορθώσεις το πολύ ξηρό δέρμα | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
5:13
5/2/2014

4 τρικ για να διορθώσεις το πολύ ξηρό δέρμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί να τα ξέρεις και να τα έχεις διαβάζει αρκετές φορές όμως στην πράξη δυσκολεύεσαι. Βάλε την ενυδάτωση στην καθημερινότητα σου μετά το μπάνιο, διάλεξε ενυδατικά σαπούνια και ξέχασε την ξηροδερμία! 

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Eνυδατικά σαπούνια:</b> το σαπούνι δεν είναι μυστικό πολλές φορές αφήνει το δέρμα σου ξηρό και αφυδατωμένο. Αν διαλέξεις ένα ενυδατικό σαπούνι τότε μετά το πλύσιμο το δέρμα σου θα δείχνει ενυδατωμέ

Eνυδατικά σαπούνια: το σαπούνι δεν είναι μυστικό πολλές φορές αφήνει το δέρμα σου ξηρό και αφυδατωμένο. Αν διαλέξεις ένα ενυδατικό σαπούνι τότε μετά το πλύσιμο το δέρμα σου θα δείχνει ενυδατωμένο. Επίσης τα σαπούνια που έχουν άρωμα μπορεί να αφυδατώσουν το δέρμα σου σε μεγάλο βαθμό οπότε δεν έχεις παρά να επενδύσεις σε ένα σαπούνι πλούσιο σε ενυδατικά συστατικά όπως το αμυγδαλέλαιο που περιέχεται έχει καταπραϋντικές, ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, καθώς επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία αλλά και το έλαιο καρύδας έχει και αυτό ενυδατικές ιδιότητες και μας δίνει πλούσιο αφρό. Φυσικά το ελαιόλαδο με τις ατελείωτες ευεργετικές του ιδιότητες είναι ένα από α πιο ιδανικά συστατικά για το σαπούνι που θα διαλέξεις.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ