4 σημαντικά μυστικά για πιο μακριές βλεφαρίδες | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
8:00
28/9/2015

4 σημαντικά μυστικά για πιο μακριές βλεφαρίδες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ναι φυσικά δεν είναι μυστικό πως όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε όσο πιο μακριές και πυκνές βλεφαρίδες μπορούμε.  Αντί λοιπόν να προσπαθούμε να πετύχουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μόνο με τα εργαλεία του μακιγιάζ  όπως η μάσκαρα και το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, καλό θα ήταν να επενδύσουμε και στην φροντίδα τους για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Όπως τα μαλλιά:</h4>  <p>Το μαλακτικό για τις βλεφαρίδες είναι  ένα πολύ σημαντικό προϊόν που τις ενυδατώνει και τις θρέφει σε βάθος αλλά και τις προστατεύει και φυσικά έτσι μεγαλώνουν πιο γρ

Όπως τα μαλλιά:

Το μαλακτικό για τις βλεφαρίδες είναι ένα πολύ σημαντικό προϊόν που τις ενυδατώνει και τις θρέφει σε βάθος αλλά και τις προστατεύει και φυσικά έτσι μεγαλώνουν πιο γρήγορα. Το μαλακτικό για τις βλεφαρίδες σου καταφέρνει να αποτρέπει το σπάσιμο αλλά και να τις κάνει πιο χοντρές, πιο μακριές και πιο δυνατές και είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου. Φυσικά το επόμενο βήμα είναι να απλώσεις τη μάσκαρα.

Μην ξεχνάς τη βαζελίνη:

Μην ξεχνάς πριν πέσεις για ύπνο να απλώσεις στις βλεφαρίδες σου μια μικρή ποσότητα βαζελίνης κάθε βράδυ. Κατά τη διάρκεια της νύκτας η βαζελίνη θα διεισδύσει στις βλεφαρίδες σου και θα τις θρέψει. Με το βουρτσάκι για τις βλεφαρίδες σου άπλωσε αρκετή βαζελίνη στα βλέφαρα σου και άφησε την! Το πρωί, ξέβγαλε με νερό βρύσης για να δεις τα ευεργετικά της αποτελέσματα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ