4 ψέματα ομορφιάς που δεν πρέπει να πεις στον εαυτό σου | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
10:39
13/9/2015

4 ψέματα ομορφιάς που δεν πρέπει να πεις στον εαυτό σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σίγουρα θέλεις να είσαι κούκλα κάθε μέρα και θέλεις να έχεις λαμπερό δέρμα όμως ορισμένες φορές δεν αποκλείεται να λες στον εαυτό σου κάποια μικρά ψέματα που όμως μπορεί να παίζουν τεράστιο ρόλο για την ομορφιά σου. Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι εκείνα τα ψέματα που δεν πρέπει να λες στον εαυτό σου για να έχεις πάντα λαμπερό δέρμα και να είσαι κούκλα.

Ε.Α.

<h4>"Τα έχω δοκιμάσει όλα και τίποτα δεν μου κάνει":</h4>  <p>Το βασικό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι πως για να δεις το δέρμα σου τα αποτελέσματα είναι πως μπορεί να πάρει τουλάχι

"Τα έχω δοκιμάσει όλα και τίποτα δεν μου κάνει":

Το βασικό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι πως για να δεις το δέρμα σου τα αποτελέσματα είναι πως μπορεί να πάρει τουλάχιστον 8 εβδομάδες για να δεις τα ευεργετικά αποτελέσματα κάποιου νέου προϊόντος στην επιδερμίδα σου. Προσπάθησε να μην αλλάζεις προϊόντα διαρκώς και αν το κάνεις φρόντισε να γίνεται ανά 2 μήνες τουλάχιστον αφού το δέρμα σου χρειάζεται να «χτίσει» μια «ανεκτικότητα» ειδικά στα πιο "επιθετικά" αντιγηραντικά συστατικά των προϊόντων. Πρόσεξε γενικά μην το παρακάνεις και έχεις να αντιμετωπίσεις ερεθισμούς και κοκκινίλες και δώσε χρόνο στα προϊόντα που δοκιμάζεις για πρώτη φορά στο δέρμα σου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ