4 ψέματα ομορφιάς που δεν πρέπει να πεις στον εαυτό σου | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
10:39
13/9/2015

4 ψέματα ομορφιάς που δεν πρέπει να πεις στον εαυτό σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σίγουρα θέλεις να είσαι κούκλα κάθε μέρα και θέλεις να έχεις λαμπερό δέρμα όμως ορισμένες φορές δεν αποκλείεται να λες στον εαυτό σου κάποια μικρά ψέματα που όμως μπορεί να παίζουν τεράστιο ρόλο για την ομορφιά σου. Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι εκείνα τα ψέματα που δεν πρέπει να λες στον εαυτό σου για να έχεις πάντα λαμπερό δέρμα και να είσαι κούκλα.

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>"Μόνο τα ακριβά καλλυντικά κάνουν δουλειά":</h4>  <p>Για να κάνεις οικονομία και να έχεις και αποτέλεσμα δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να δώσεις μια ολόκληρη περιουσία για να αγοράσ

"Μόνο τα ακριβά καλλυντικά κάνουν δουλειά":

Για να κάνεις οικονομία και να έχεις και αποτέλεσμα δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να δώσεις μια ολόκληρη περιουσία για να αγοράσει τα προϊόντα ομορφιάς που θέλεις. Έρευνες έχουν δείξει πως τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης είναι το ίδιο αποτελεσματικά – και κάποιες φορές και περισσότερο αποτελεσματικά μάλιστα- με τα πιο ακριβά προϊόντα ομορφιάς. Σύμφωνα με τους εδικούς πρέπει να δίνουμε προσοχή στα ενεργά συστατικά και όχι στις μάρκες των καλλυντικών.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ