4 προϊόντα ομορφιάς για να αγοράσεις με τις εκπτώσεις | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
14:00
1/11/2015

4 προϊόντα ομορφιάς για να αγοράσεις με τις εκπτώσεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί στα καταστήματα  να έχουμε το δεκαήμερο εκπτώσεων τώρα αλλά τα καταστήματα καλλυντικών έχουν πλέον εκπτώσεις – σε επώνυμες και μη μάρκες- πολλές φορές μέσα στο χρόνο. Με αφορμή τις προσφορές των ημερών σκεφτήκαμε να προτείνουμε εκείνα τα καλλυντικά που καλό θα ήταν να αγοράσεις αν τα βρεις σε προσφορά αφού είναι επένδυση για το νεσεσέρ των καλλυντικών σου!

Ε.Α.

<h4>Το άι-λάινερ:</h4>  <p>Ένα βασικό εργαλείο του μακιγιάζ σου είναι σίγουρα το άι-λάινερ ή αλλιώς το μολύβι για τα μάτια. Διάλεξε το διαχρονικό μαύρο χρώμα που φοριέται όλο τον χρόνο και σε όλες τις

Το άι-λάινερ:

Ένα βασικό εργαλείο του μακιγιάζ σου είναι σίγουρα το άι-λάινερ ή αλλιώς το μολύβι για τα μάτια. Διάλεξε το διαχρονικό μαύρο χρώμα που φοριέται όλο τον χρόνο και σε όλες τις περιστάσεις ή αν θέλεις να βρεις εκείνο το μολύβι που θα φορέσεις ολόκληρο τον χρόνο. Καλά θα κάνεις να διαλέξεις ένα μαύρο άι-λάινερ ή μολύβι. Στην περίοδο των προσφορών θα βρεις και πολλά επώνυμα προϊόντα σε καλή τιμή οπότε μπορείς να κάνεις την έρευνα αγοράς σου και να δεις και από άποψη τιμής τι σε συμφέρει να αγοράσεις.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ