4 μυστικά ομορφιάς για 40άρες θεές | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
5:32
3/10/2012

4 μυστικά ομορφιάς για 40άρες θεές

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σίγουρα κάθε δεκαετία που περνάει από επάνω οσυ αφήνει κάποια σημάδια στο πρόσωπο σου όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Στον αγώνα σου για τέλειο δέρμα, ομορφιά και λάμψη έχεις ένα σύμμαχο:τα σωστά προϊόντα και τον σωστό τρόπο για να δείχνεις κουκλάρα σε κάθε ηλικία, εξάλλου μην ξεχνάς ότι διανύεις την πιο σέξι δεκαετία της ζωής σου, λίγο το έχεις; Διάβασε παρακάτω και θα βρεις όλα εκείνα τα μυστικά που θα σε μεταμορφώσουν σε θεά στη χρυσή σου δεκαετία!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Ενυδάτωση και Άγιος ο Θεός:</b> αν σκέφτεσαι ότι υπάρχει κάποια στιγμή στη ζωή σου που το δέρμα σου θέλει τη βοήθεια σου γιατί διψάει και αν δεν το ενυδατώσεις δεν θα τα καταφέρει, τότε τώρα είναι

Ενυδάτωση και Άγιος ο Θεός: αν σκέφτεσαι ότι υπάρχει κάποια στιγμή στη ζωή σου που το δέρμα σου θέλει τη βοήθεια σου γιατί διψάει και αν δεν το ενυδατώσεις δεν θα τα καταφέρει, τότε τώρα είναι αυτή η ώρα! Όποια ρουτίνα περιποίησης και αν ακολουθούσες μέχρι τώρα αυτό που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχνάς πλέον είναι να το ενυδατώνεις και να χρησιμοποιείς και έλαια που είναι βαθιά ενυδατικά αφού μια σταγόνα μπορεί να κάνει θαύματα για το δερματάκι σου! Το δέρμα σου στα 40 σου δεν έχει τόσα φυσικά έλαια και πρέπει να το ενισχύσεις αν δεν θέλεις να χάσει την λάμψη και τη ζωντάνια του.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ