4 λάθη που κάνεις όταν περιποιείσαι τα φρύδια σου | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
8:00
21/1/2015

4 λάθη που κάνεις όταν περιποιείσαι τα φρύδια σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σούπερ να έχεις τέλεια φρύδια δεν το συζητάμε. Πολλές όμως φορές υπάρχουν ορισμένα λάθη που κάνεις και σου χαλάνε όχι μόνο  την «γραμμή» αλλά και ολόκληρο το πρόσωπο σου. Παρακάτω θα βρεις ποια είναι τα λάθη που κάνεις όταν περιποιείσαι τα φρύδια σου για να μην τα ξανακάνεις!

Επιμέλεια: Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Ξεκινάς από τις εξωτερικές τρίχες: </b> η λογική λέει πως ο καλύτερος τρόπος για να βγάλεις τα φρύδια σου είναι να ξεκινήσεις από... την αρχή. Βέβαια η λογική της ομορφιάς έχει διαφορετική άποψη. Τ

Ξεκινάς από τις εξωτερικές τρίχες: η λογική λέει πως ο καλύτερος τρόπος για να βγάλεις τα φρύδια σου είναι να ξεκινήσεις από... την αρχή. Βέβαια η λογική της ομορφιάς έχει διαφορετική άποψη. Το ιδανικό είναι να ξεκινήσεις από τη μέση περίπου του φρυδιού εκεί που είναι πιο γεμάτο και να δουλέψεις σιγά-σιγά προς την άκρη του φρυδιού. Τέλος πήγαινε στην αρχή του φρυδιού και βγάλε τις περιττές τριχούλες που υπάρχουν στην εσωτερική γωνία του φρυδιού σου που θέλεις να ξεφορτωθείς. Μην ξεχνάς: δεν πρέπει να βγάζεις πολλές τρίχες από την άκρη των φρυδιών γιατί το φρύδι σου θα δείχνει σαν να "κόβεται" απότομα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ