4 καθημερινά τιπ πρωινής περιποίησης για να θυμάσαι & τις γιορτές | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
9:25
29/12/2015

4 καθημερινά τιπ πρωινής περιποίησης για να θυμάσαι & τις γιορτές

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κάθε πρωί που ξυπνάς ζητάς ένα και μόνο πράγμα: να δεις το δέρμα σου πιο λαμπερό απο ποτέ! Αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να το πετύχεις ενώ δεν έχεις και πολύ χρόνο στη διάθεση σου τότε παρακάτω θα μάθεις ποια είναι εκείνα τα καθημερινά τιπ πρωινής περιποίησης που πρέπει να εφαρμόσεις για να έχεις πάντα εκθαμβωτικό δέρμα, ειδικά τώρα τις γιορτές!

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Τόνερ:</h4>  <p>Μπορεί να μην το θεωρείς απαραίτητο αλλά είναι μιας και το μαγικό τόνερ επαναφέρει την ισορροπία του δέρματος σου! Μετά τον καθαρισμό του δέρματος από το μακιγιάζ, το ph του δέρματ

Τόνερ:

Μπορεί να μην το θεωρείς απαραίτητο αλλά είναι μιας και το μαγικό τόνερ επαναφέρει την ισορροπία του δέρματος σου! Μετά τον καθαρισμό του δέρματος από το μακιγιάζ, το ph του δέρματος διαταράσσεται και ο μόνος τρόπος για να το επαναφέρεις-στην τάξη είναι με τη βοήθεια του τόνερ.

Πώς & πότε θα το κάνεις: Μετά τον καθαρισμό με το γαλάκτωμα ή το σαπούνι, βάλε σε ένα βαμβακάκι μικρή ποσότητα τόνερ και ταμπονάρισε απαλά το προσωπάκι σου έτσι ώστε να απομακρύνεις κάθε ίχνος λιπαρότητας και αποχαιρέτισε αντιαισθητικά στίγματα και σπυράκια στη στιγμή. (Χρόνος: 2 λεπτά).

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ