4 απροσδόκητες αιτίες σου προκαλούν σακούλες στα μάτια | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
16:04
16/9/2015

4 απροσδόκητες αιτίες σου προκαλούν σακούλες στα μάτια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ερεθισμένα ή «κομμένα» μάτια, μαύροι κύκλοι και σακούλες χαλάνε  όχι μόνο το υπέροχο πρόσωπο σου αλλά και τη διάθεση σου.  Σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα που ξέρεις πως κάνουν τα μάτια σου να δείχνουν πρησμένα και με σακούλες  όμως υπάρχουν και κάποιες αιτίες που δεν περιμένεις πως μπορεί να σου κάνουν κακό.  Μήπως ήρθε η ώρα να δώσεις στα μάτια σου την προσοχή που τους αξίζει;  Διάβασε παρακάτω για να μάθεις ποιες είναι αυτές οι αιτίες!

 

Επιμέλεια: Ε.Α.

<p>Η ρετινόλη,  το σαλικυλικό οξύ και  το γλυκολικό οξύ  είναι όλα δραστικά συστατικά που θα βρεις σε πάρα πολλά προϊόντα ομορφιάς που σίγουρα μπορούν να βελτιώσουν  την

Η ρετινόλη, το σαλικυλικό οξύ και το γλυκολικό οξύ είναι όλα δραστικά συστατικά που θα βρεις σε πάρα πολλά προϊόντα ομορφιάς που σίγουρα μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση και την αίσθηση της επιδερμίδας σου. Δεν αποκλείεται να οδηγήσουν όμως και σε ερεθισμό στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών ο οποίος ερεθισμός να οδηγήσει με την σειρά του σε σακούλες κάτω από τα μάτια. Αυτό συμβαίνει γιατί μπορεί να τρίβεις τα μάτια σου για να ανακουφιστείς όμως δεν αποκλείεται να ερεθίσεις ακόμη περισσότερο την περιοχή. Επίσης οι συσκευές καθαρισμού προσώπου όταν χρησιμοποιούνται πολύ κοντά στην περιοχή των ματιών μπορεί να κάνουν πιο έντονο το πρόβλημα, οπότε καλό είναι να προσέχεις.

Πώς να το αντιμετωπίσεις:

H περιοχή των ζυγωματικών σου είναι το σημείο-κλειδί και δεν πρέπει να το ξεπεράσεις όταν χρησιμοποιείς τέτοιες συσκευές.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ