4 απροσδόκητες αιτίες σου προκαλούν σακούλες στα μάτια | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
16:04
16/9/2015

4 απροσδόκητες αιτίες σου προκαλούν σακούλες στα μάτια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ερεθισμένα ή «κομμένα» μάτια, μαύροι κύκλοι και σακούλες χαλάνε  όχι μόνο το υπέροχο πρόσωπο σου αλλά και τη διάθεση σου.  Σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα που ξέρεις πως κάνουν τα μάτια σου να δείχνουν πρησμένα και με σακούλες  όμως υπάρχουν και κάποιες αιτίες που δεν περιμένεις πως μπορεί να σου κάνουν κακό.  Μήπως ήρθε η ώρα να δώσεις στα μάτια σου την προσοχή που τους αξίζει;  Διάβασε παρακάτω για να μάθεις ποιες είναι αυτές οι αιτίες!

 

Επιμέλεια: Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Δεν ξεπλένεσαι σωστά: </h4>  <p>Mια πολύ συχνή αιτία για την δερματίτιδα  στα βλέφαρα-που μπορεί από το τρίψιμο να οδηγήσει σε σακούλες κάτω από τα μάτια-  είναι και το γεγονός

Δεν ξεπλένεσαι σωστά:

Mια πολύ συχνή αιτία για την δερματίτιδα στα βλέφαρα-που μπορεί από το τρίψιμο να οδηγήσει σε σακούλες κάτω από τα μάτια- είναι και το γεγονός πως μπορεί να μην ξεπλένεσαι σωστά και καλά. Όταν καθαρίζεις την επιδερμίδα σου λοιπόν φρόντισε να ξεπλένεσαι καλά έτσι ώστε να μην "παγιδεύεται" το προϊόν καθαρισμού στα μάτια σου. Αν μέσα σε όλα βάλουμε και τις σκιές και τη μάσκαρα αλλά και τα προϊόντα ντεμακιγιάζ, τότε ο ερεθισμός δεν αποκλείεται να γίνει πιο έντονος και τα πράγματα να γίνουν ακόμη χειρότερα.

Πώς θα το αντιμετωπίσεις:

όταν πλένεσαι φρόντισε να έχεις καθαρίσει πολύ καλά το πρόσωπο σου και διάλεξε προϊόντα που είναι υποαλλεργικά για την περιποίηση αλλά και το μακιγιάζ σου. Έτσι θα μειώσεις τις πιθανότητες να προκαλέσεις έξτρα ερεθισμό στην περιοχή των ματιών σου.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ