3 τρόποι για την αποτρίχωση άνω χείλους | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
5:14
22/1/2014

3 τρόποι για την αποτρίχωση άνω χείλους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Και ξαφνικά οι αντιαισθητικές τριχούλες έκαναν κατάληψη στο άνω χείλος σου στην περιοχή της οποίας το όνομα ούτε να προφέρεις δεν θέλεις: το μουστάκι. Εξαφάνισε το με έναν από τους παρακάτω εύκολους, γρήγορους και οικονομικούς τρόπους!

Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Mε κερί:</b>Ο καλύτερος τρόπος για να ξεφορτωθείς τις τριχούλες στο μουστάκι σου είναι η αποτρίχωση με κερί. Το ζεστό κερί είναι καλό να απλώνεται με σπάτουλα και με λωρίδες υφάσματος τραβάς και τι

Mε κερί:Ο καλύτερος τρόπος για να ξεφορτωθείς τις τριχούλες στο μουστάκι σου είναι η αποτρίχωση με κερί. Το ζεστό κερί είναι καλό να απλώνεται με σπάτουλα και με λωρίδες υφάσματος τραβάς και τις αντιαισθητικές τριχούλες. Η μέθοδος αυτή θα κρατήσει άτριχη την περιοχή για 2 με 6 εβδομάδες. Φρόντισε μόνο πριν κάνεις την επόμενη αποτρίχωση η τρίχα σου να έχει μεγαλώσει λίγο για να είναι επιτυχής. Θα βρεις και στο εμπόριο λωρίδες για αποτρίχωση με κρύο ή ζεστό κερί και αυτή είναι μια μέθοδος που μπορείς να εφαρμόσεις πολύ εύκολα στο σπίτι και δεν θα σου πάρει πάνω από 5 λεπτά!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ