3 τιπ ομορφιάς που μας δίδαξαν οι Γαλλίδες | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
4:57
30/4/2014

3 τιπ ομορφιάς που μας δίδαξαν οι Γαλλίδες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι γαλλίδες είναι κούκλες και χωρίς να κάνουν υπερβολές καταφέρνουν να ξεχωρίζουν! Μάθε ποια είναι τα 3 τιπ ομορφιάς που μπορούμε να "δανειστούμε" από εκείνες! 

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Μπορεί ένα τα πιο βασικά μυστικά ομορφιάς που μας δίδαξαν οι γαλλίδες να είναι το να φοράμε λίγο άρωμα κάθε μέρα, αλλά δεν είναι το μόνο. Σίγουρα με μια τεράστια βιομηχανία αρωμάτων δεν γίνεται παρά ν

Μπορεί ένα τα πιο βασικά μυστικά ομορφιάς που μας δίδαξαν οι γαλλίδες να είναι το να φοράμε λίγο άρωμα κάθε μέρα, αλλά δεν είναι το μόνο. Σίγουρα με μια τεράστια βιομηχανία αρωμάτων δεν γίνεται παρά να μυρίζουν υπέροχα, εσύ αρκεί να ψεκάσεις λίγο από το αγαπημένο σου άρωμα για να αισθανθείς σαν γαλλιδούλα σε όλο το κορμί σου. Πρόσεξε τις υπερβολές που δεν ευνόησαν ποτέ κανέναν και ανακάλυψε πόσο υπέροχο είναι να έχεις το signature άρωμα σου!
Τιπ: Η ενυδάτωση όμως είναι ένα από τα βασικά μυστιά τους που δεν ξεχνάνε τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Η σωστή ενυδατική κρέμα με λίγο άρωμα είναι οτι πρέπει για το σώμα σου ενώ για το πρόσωπο βρες την κρέμα εκείνη που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σου και μην ξεχνάς να πίνεις πολύ νερό!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ