3 λάθη ομορφιάς που κάνεις με το τσιμπιδάκι | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
8:53
24/3/2015

3 λάθη ομορφιάς που κάνεις με το τσιμπιδάκι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολλές φορές χωρίς να το καταλάβεις πέφτεις σε καλλωπιστικά ολισθήματα με όπλο σου το... τσιμπιδάκι των φρυδιών. Μάθε για ποια σφάλματα μιλάμε ώστε να ξέρεις πώς να τα αποφύγεις.

Ε.Α.

<p>Τρίχες στο πρόσωπο& τσιμπιδάκι:</p>  <p>οι ... αντιπαθητικές τρίχες στο πρόσωπο που σου σπάνε τα νεύρα σίγουρα δεν σε ανεβάζουν αλλά δεν πρέπει να σε ρίχνουν κιόλας.  Με το

Τρίχες στο πρόσωπο& τσιμπιδάκι:

οι ... αντιπαθητικές τρίχες στο πρόσωπο που σου σπάνε τα νεύρα σίγουρα δεν σε ανεβάζουν αλλά δεν πρέπει να σε ρίχνουν κιόλας. Με το κατάλληλο τσιμπιδάκι πρέπει να πιάσεις την τριχούλα σου κοντά στην ρίζα και να την τραβήξεις αν πρόκειται για μια μονο τρίχα. Είτε πρόκειται για μια τρίχα κοντά στο άνω χείλος ή το πηγούνι το να την τραβήξεις με το τσιμπιδάκι δεν θα σε γεμίσει τρίχες. Σίγουρα όμως αυτή δεν είναι μια μέθοδος που πρέπει να ακολουθείς αν το θέμα της τριχοφυΐας είναι πιο έντονο. Καλό είναι να επισκεφτείς κάποιον ειδικό για να σου πει πώς θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις αφού δεν πρέπει να ξεχνάς πως η αύξηση των τριχών συχνά εξαρτάται από ορμονικούς και άλλους παράγοντες.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ