3 καλλυντικά που θα σε σώσουν τις γιορτές | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
8:00
23/12/2015

3 καλλυντικά που θα σε σώσουν τις γιορτές

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η πιο γιορτινή εποχή του χρόνου είναι εδώ και εσύ αναρωτιέσαι ποια είναι τα «απρόοπτα» εκείνα ομορφιάς που μπορεί να σου συμβούν. Το βασικό και εδώ είναι να έχεις φροντίσει να έχεις μαζί σου τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς. Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι εκείνα τα προϊόντα που σε σώζουν φέτος!

E.A.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Κρέμα ματιών:</h4>  <p>Αν υπάρχει ένα προϊόν που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη αυτές τις ημέρες τότε σίγουρα δεν είναι άλλο από την κρέμα ματιών. Η κατάλληλη κρέμα ματιών καταφέρνει να περιορίσει τους

Κρέμα ματιών:

Αν υπάρχει ένα προϊόν που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη αυτές τις ημέρες τότε σίγουρα δεν είναι άλλο από την κρέμα ματιών. Η κατάλληλη κρέμα ματιών καταφέρνει να περιορίσει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο από τα μάτια και δείχνει το βλέμμα πιο ξεκούραστο.

Το βασικό που έχεις να κάνεις για να καταπολεμήσεις τους μαύρους κύκλους είναι να επενδύσεις σε κρέμες που έχουν και κονσίλερ ή κάποιο στοιχείο που θα προσφέρει έξτρα φωτεινότητα στην περιοχή ειδικά για αυτές τις ημέρες.

Για τα πρησμένα μάτια:

Αν για κάποιο περίεργο λόγο δεις τα μάτια σου πρσημένα και δεν μπορείς να βρεις την κατάλληλη κρέμα τότε η πιο άμεση λύση είναι να απλώσεις φέτες αγγουριού στα πρησμένα σου μάτια και να τις αφήσεις για λίγο επάνω. Θα δεις πως αμέσως θα νιώσεις τα μάτια σου πιο ξεκούραστα.

Στην περίπτωση που πας διακοπές φρόντισε να έχεις μαζί σου την ενυδατική σου και το δέρμα σου θα σε ευγνωμονεί.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ