3 εναλλακτικοί τρόποι για τέλειο ντεμακιγιάζ | ομορφια , περιποιηση , προσωπο | womenonly.gr
6:29
3/12/2014

3 εναλλακτικοί τρόποι για τέλειο ντεμακιγιάζ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν είναι μυστικό πως το ντεμακιγιάζ παίζει τεράστιο ρόλο στην ρουτίνα της ομορφιάς σου. Φυσικά και ξέρεις πως δεν πρέπει να κοιμάσαι χωρίς να έχεις αφαιρέσει το μακιγιάζ από το πρόσωπο σου αλλά πώς θα πετύχεις γρήγορο ντεμακιγιάζ ακόμη και όταν κλείνουν τα μάτια σου απο τη νύστα; Παρακάτω θα μάθεις 3 εναλλακτικούς και γρήγορους τρόπους να ξεβαφτείς ακόμη και αν δεν έχεις γαλάκτωμα ή ειδικό προϊόν ντεμακιγιάζ!

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Λαδάκι για μωρά:</b> τα μωρομάντηλα είναι ένα σούπερ τρόπος να πετύχεις τέλειο ντεμακιγιάζ αλλά αν θέλεις να ξεβάψεις τέλεια την μάσκαρα που είναι και το δυσκολότερο από τα προϊόντα μακιγιάζ τότε α

Λαδάκι για μωρά: τα μωρομάντηλα είναι ένα σούπερ τρόπος να πετύχεις τέλειο ντεμακιγιάζ αλλά αν θέλεις να ξεβάψεις τέλεια την μάσκαρα που είναι και το δυσκολότερο από τα προϊόντα μακιγιάζ τότε αν απλώσεις λίγο λαδάκι για μωρά σε λίγο βαμβάκι θα δεις πως θα την απομακρύνεις από τα βλέφαρα εύκολα και χωρίς να χάσεις... πολύτιμες βλεφαρίδες! Εξάλλου είναι ότι πιο απαλό μπορείς να βάλεις στα βλέφαρα σου.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ