Μόνικα Μπελούτσι, «Το σεξ είναι καλύτερο στα 45» | κοσμικα , promo | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / PROMO
12:24
18/8/2010

Μόνικα Μπελούτσι, «Το σεξ είναι καλύτερο στα 45»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
IO Donna, Αύγουστος 2010
IO Donna, Αύγουστος 2010
Την πρώτη της αισθησιακή φωτογράφηση μετά τη γέννηση της δεύτερης κορούλας της έκανε η 45χρονη Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci), για το τεύχος Αυγούστου του περιοδικού IO Donna!

Την πρώτη της αισθησιακή φωτογράφηση μετά τη γέννηση της δεύτερης κορούλας της έκανε η 45χρονη Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci), για το τεύχος Αυγούστου του περιοδικού IO Donna.

Στην κεντρική συνέντευξη του περιοδικού, η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της με τον σύζυγό της ηθοποιό Βενσάν Κασέλ (Vincent Cassel) και τις δύο τους κόρες, τη νεογέννητη Λεονί (Leonie) και τη σχεδόν 6 χρονών, Ντέβα (Deva).

Στο γιατί έγινε μητέρα σε μεγάλη ηλικία, απάντησε χαμογελώντας:

«Δεν ήμουν έτοιμη να παρατήσω την μποέμικη ζωή μου και την ελευθερία μου για ένα παιδί σε πιο νεαρή ηλικία. Τώρα έχω περισσότερη υπομονή και υπευθυνότητα.

Έκανα μια κόρη στα 45, ε και; Και η Ιζαμπέλ Ιπέρ έκανε το τελευταίο της παιδί στην ηλικία αυτή. Γνωρίζω ότι είμαι προνομιούχα για πολλούς λόγους, επιπλέον γιατί το σύστημα είναι δυσκολότερο προς τις γυναίκες ηθοποιούς που γίνονται μητέρες.»

Για την επιμονή της να κρατά κοντά της τις κόρες τις ακόμα και στα γυρίσματα των ταινιών της εξηγεί:

Περιοδικό MAX, Ιανουάριος 2009
Περιοδικό MAX, Ιανουάριος 2009

«Όταν σκορπάς θετική ενέργεια γύρω σου αυτή σου επιστρέφεται. Αλλά πρέπει να σου βγαίνει με φυσικότητα. (...) Πολλά εξαρτώνται από το κλίμα στην πρώτη οικογενειακή σου ζωή. Προσπαθώ να προσέχω με τις κόρες μου!

Η Λεονί μπορεί να μην θυμάται ότι την έχω πάντα μαζί μου από τότε που γεννήθηκε. Αλλά σε υποσυνείδητο επίπεδο χτίζουμε κάτι σταθερό. Ο Βενσάν και η Ντέβα έχουν δημιουργήσει μια καταπληκτική σχέση και θέλω το ίδιο για τη Λεονί.»

Η Μόνικα εμπιστεύεται τον Βενσάν Κασέλ σαν πατέρα και δηλώνει μάλιστα ικανοποιημένη από εκείνον σε όλα τα επίπεδα: «Το σεξ είναι καλύτερο από πριν! Είμαι πιο ήρεμη τώρα που δεν έχω στο μυαλό μου την... αναπαραγωγή

Και συνεχίζει: «Αισθάνομαι ολοκληρωμένη. Υπήρξε περίοδος στη ζωή μου που είχα πάρα πολλές υποχρεώσεις, ταξίδευα συνεχώς και αισθανόμουν άδεια. Η ζωή έμοιαζε στείρα. Ήθελα κάτι πιο σταθερό, να ριζώσω κάπου».

Περιοδικό MAX, Ιανουάριος 2009
Περιοδικό MAX, Ιανουάριος 2009
Σε ερώτηση αν έχουν φθονήσει την επιτυχία της, η ηθοποιός παραδέχεται ότι όταν κάποιος κάνει καλές δουλειές, υπάρχει και πολλή ζήλεια:

«Είναι μέρος του παιχνιδιού και αυτό! Είχα πολλή, ίσως υπερβολικά πολλή, ζήλεια από τους άλλους. (...) Δεν πιστεύω ότι έχω φτάσει κάπου. Η δουλειά αυτή είναι ανεξάντλητη. Μαθαίνω πολλά ακόμα, αλλά ήμουν και τυχερή. (...) Ποτέ στη ζωή μου δεν πίστευα ότι θα δουλέψω με τόσους πολλούς αξιόλογους σκηνοθέτες.»

Στην τελευταία ερώτηση του δημοσιογράφου «Κάνε μια ευχή για το μέλλον», η Μόνικα έκλεισε τη συνέντευξη με αφοπλιστική απλότητα:

«Θέλω να συνεχίζουν όλα ως έχουν. Δεν θέλω τίποτε παραπάνω.»

Χ.Τ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ