Χωρίζουν Κλούνεϊ - Αλαμουντίν; Ποια είναι πέτρα του σκανδάλου | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:45
17/12/2015

Χωρίζουν Κλούνεϊ - Αλαμουντίν; Ποια είναι πέτρα του σκανδάλου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η μια μετά την άλλη σκάνε οι ειδήσεις σαν βόμβα αναφορικά με αυτό το ζευγάρι. Ο γάμος τους μας είχε ξαφνιάσει ευχάριστα, το ίδιο και η εγκυμοσύνη της Αμάλ στο πρώτο παιδάκι του ζεύγους. 

Αυτή τη φορά οι φήμες όμως δεν είναι για καλό. Όπως γράφεται σε ξένα δημοσιεύματα το ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν τον οριστικό χωρισμό εξαιτίας μιας θηλυκής παρουσίας. 

 

Η πέτρα του σκανδάλου φέρεται να είναι η Σίντι Κρόφορντ, επιστήθια φίλη του Τζορτζ επί σειρά ετών.

Όπως ανέφερε το Celebrity Dirty Laundry, Αμάλ και Τζορτζ αντιμετωπίζουν κρίση στο γάμο τους, μετά τις πρόσφατε αποκαλύψεις της Κρόφορντ στο CNN. η Κρόφορντ ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε πως πριν την Αμάλ, η ίδια με τον Κλούνεϊ παραλίγο να καταλήξουν στο κρεβάτι:

«Ο Τζορτζ φέρεται σωστά τώρα που παντρεύτηκε την Αμάλ, αλλά υπήρξε μια φορά πριν την Αμάλ που είχε βγει με τον σύζυγό μου Rande (Rande Gerbe) και μου είχε ζητήσει να πάω μαζί τους όμως δεν μπορούσα αφού είχα τα παιδιά σπίτι.

Όταν ο σύζυγός μου βγαίνει μέχρι αργά, κοιμάται στον ξενώνα για να μην ξυπνήσει εμένα και τα παιδιά. Έτσι κι εκείνο το βράδυ, έπσευσα στον ξενώνα, του λέω "μωρό μου" και βλέπω ότι εν ήταν ο Rande αλλά ο Τζορτζ. Δεν ξέρω ποιος σοκαρίστηκε περισσότερο, εγώ ή ο Τζορτζ».

 

Μετά από αυτή την αποκάλυψη του κατά τα άλλα αστείου περιστατικού, η Αμάλ φέρεται να φρίκαρε, ειδικά επειδή ο Τζορτζ υποτίθεται πως συχνά συγκρίνει την ίδια με την Κρόφορντ ειδικά στο θέμα της εξωτερικής ομορφιάς. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:Αμάλ και Τζορτζ: η κοινή τους ζωή σε φωτογραφίες

Το μέλλον αυτού του γάμου, θα κριθεί σύντομα!

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ