Τζορτζ Κλούνεϊ: Η μητέρα του αποκάλυψε το φύλο των διδύμων που έρχονται Τα... φανερώματα | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:48
13/2/2017
ΤΑ... ΦΑΝΕΡΩΜΑΤΑ

Τζορτζ Κλούνεϊ: Η μητέρα του αποκάλυψε το φύλο των διδύμων που έρχονται

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μετά την επιβεβαίωση της διπλής εγκυμοσύνης της Αμάλ, τώρα έρχεται και η διευκρίνιση ως προς το φύλο των μωρών που αναμένονται τον Ιούνιο.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Οι ίδιοι μπορεί να μην έχουν μιλήσεί σχετικά όμως φρόντισαν με τον τρόπο της να ανακοινώσουν επίσημα τα νέα. Η Αμάλ είναι έγκυος και θα χαρίσει στον Τζορτζ Κλούνεϊ μεμιάς δυο παιδάκια στις αρχές του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με το RadarOnline, η μητέρα του 55χρονου σταρ, Νίνα, ήταν εκείνη που μαρτύρησε το φύλο των εγγονιών της, που περιμένει με τόση λαχτάρα.

"Θα είναι ένα από το καθένα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Αυτό μου είπαν. Είναι τόσο υπέροχο! Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε πανευτυχείς".

Με το καλό λοιπόν οι διπλές χαρές για το ζεύγος Κλούνεϊ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ