Τζόνι Ντεπ: Ξανά στην αγκαλιά της πρώην μετά το διαζύγιο από την Άμπερ Χερντ | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
11:43
21/11/2016

Τζόνι Ντεπ: Ξανά στην αγκαλιά της πρώην μετά το διαζύγιο από την Άμπερ Χερντ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο χωρισμός του διάσημου ηθοποιού από τη σύζυγό του υπήρξε ιδιαίτερα επεισοδιακός με εκείνη να τον κατηγορεί για κακοποίηση και η υπόθεση να λήγει στα δικαστήρια με εκείνον να δίνει ένα τεράστιο ποσό, το οποίο εκείνη δώρισε αμέσως σε φιλανθρωπίες. 

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ χώρισαν και οι φήμες τον θέλουν να έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά της πρώην συντρόφου του και μητέρα των δυο παιδιών του, Βανέσα Παραντί. 

Οι φωτογραφία επάνω από την εποχή του μεγάλου τους έρωτα. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για 12 χρόνια μέχρι το 2012 που χώρισαν. Δεν παντρεύτηκαν ποτέ όμως και μετά τον χωρισμό τους, η σχέση τους παρέμεινε άριστη. Ακόμη και υπέρ του μίλησε δημοσίως η Παραντί υποστηρίζοντάς τον απέναντι στις κατηγορίες της Χερντ για κακοποίηση. 

Σήμερα, μεγάλη μερίδα του ξένου τύπου θέλει τους δυο "πρώην" ξανά μαζί καθότι εθεάθησαν αρκετές φορές σε κοινές εξόδους στο Λος Άντζελες και το συμπέρασμα βγήκε εύκολα!

Η είδηση, δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο. Ιδου και μια πιο πρόσφατη εικόνα της εντυπωσιακής γαλλίδας σταρ. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ