Τζίτζι Χαντίντ: Ιδιόχειρη συγνώμη στη Μελάνια και σε όλο τον κόσμο για την προσβολή [photo] Εξηγεί και απολογείται | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:05
22/11/2016
ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ

Τζίτζι Χαντίντ: Ιδιόχειρη συγνώμη στη Μελάνια και σε όλο τον κόσμο για την προσβολή [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ως παρουσιάστρια στα φετινά Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία, η διάσημη καλλονή κατηγορήθηκε ότι ξεπέρασε τα όρια στην "πλάκα" που έκανε εις βάρος της νέας Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας "έντονα ρατσιστικό χιούμορ". 

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη μίμηση-παρωδία της Τζίτζι Χαντίντ ως Μελάνια Τραμπ, η νεαρή καλλονή αναγκάστηκε να απολογηθεί δημόσια και επέλεξε να το κάνει με ιδιόχειρη επιστολή που ανάρτησε στο Twitter της. 

Αρχικά ιδού ο μονόλογος που ξεσήκωσε τα πλήθη. Η Τζίτζι ως Μελάνια. 

 

 

Και ιδού τι έγραψε στον λογαριασμό της η Χαντίντ για να απολογηθεί και πιο κάτω η ανάρτησή της: 

"Ήταν μεγάλη μου τιμή να παρουσιάσω τα φετινά AMAs και να συνεργαστώ με μερικούς από τους πιο σπουδαίους γραφείς του χώρου. Αφαίρεσα ή άλλαξα ο,τιδήποτε από το σενάριο που ένιωσα ότι πήγαινε το αστείο πολύ μακριά και είτε επιλέγετε να το δείτε είτε όχι, αυτό που απέμεινε είχε μια καλή δόση χιούμορ και καμία κακή σκοπιμότητα. 
Έχω υπάρξει και εγώ στο κέντρο τηλεοπτικής κωμωδίας εθνικής εμβέλειας που είχε ως στόχο τις πράξεις μου και κατάφερα να βρω το χιούμορ μέσα σε αυτό. 
Πιστεύω ότι η Μελάνια αντιλαμβάνεται τη σοουμπίζνες και τον τρόπο με τον οποίο γράφονται και λειτουργούν τα σόου|
Ζητώ συγνώμη από οποιονδήποτε προσέβαλα και έχω μόνο τις καλύτερες ευχές για τη χώρα μου"

Μέχρι στιγμής απόκριση από την πλευρά της Τραμπ δεν έχουμε. Θα επανέλθουμε όμως... 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ