Τζιμ Κάρεϊ: Στη δημοσιότητα το σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε η πρώην του Σπαρακτικό | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
14:41
6/7/2016
ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ

Τζιμ Κάρεϊ: Στη δημοσιότητα το σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε η πρώην του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τον Σεπτέμβρη του 2015 είχε προκληθεί μέγας σάλος όταν η Κατριόνα Γουάιτ, επί τρία χρόνια σύντροφος του διάσημου κωμικού, έβαλε τέλος στη ζωή της. Ήταν μόλις 28 ετών.

Σήμερα το TMZ έχει στα χέριa του ολόκληρο το σημείωμα που είχε αφήσει για τον Τζιμ Κάρεϊ λίγο πριν αυτοκτονήσει, το οποίο αυτή τη στιγμή κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Για την ιστορία, οι δυο τους είχαν χωρίσει λίγο νωρίτερα.

 

“Απλά δεν είμαι για αυτό τον κόσμο. Πέρασα 3 μέρες μην μπορώντας να πιστέψω ότι δεν είσαι εδώ. Μπορώ να συνεχίσω με ραγισμένη την καρδιά και να προσπαθήσω να ενώσω τα κομμάτια μου. Θα μπορούσα, απλά δεν έχω τη θέληση αυτή τη στιγμή. Λυπάμαι που ένιωσες ότι εγώ δεν ήμουν εδώ για σένα. Προσπάθησα να σου δώσω τον καλύτερο εαυτό μου.
Δεν ξέρω πραγματικά τίποτα για ταφές και τα σχετικά. Εσύ είσαι η οικογένειά μου, οπότε ο,τιδήποτε διαλέξεις εσύ θα είναι μια χαρά. Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με. Απλά δεν είμαι για αυτό τον κόσμο”.

Η Κατριόνα βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι του σπιτιού σου περιτριγυρισμένη από χάπια.


 


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ