Τζέρι Λι Λιούις: Ο θρύλος της μουσικής μηνύει την κόρη του για κακοποίηση | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:18
6/3/2017

Τζέρι Λι Λιούις: Ο θρύλος της μουσικής μηνύει την κόρη του για κακοποίηση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ιδιαίτερα διάσημος και καταξιωμένος, με πολυτάραχη ερωτική και επαγγελματική ζωή κατηγορεί την κόρη του ότι τον νάρκωνε με ψυχοτρόπα φάρμακα, τον κακοποιούσε και τον εξανάγκαζε να μένει σε ένα παραμελημένο σπίτι.

Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του rock and roll, έπαιζε πιάνο εξαιρετικά και γνώρισε την επιτυχία από πολύ μικρή ηλικία. Είδε την καριέρα του να βουλιάζει όταν στα 22 του παντρεύτηκε την πρώτη του ξαδέρφη, η οποία τότε ήταν μόλις 13 ετών, ωστόσο κατάφερε να αναρριχηθεί ξανά.

Πρόκειται για τον Τζέρι Λι Λιούις, το θρυλικό τραγουδιστή του τραγουδιού «Great Balls of Fire», και ο οποίος πρόσφατα στράφηκε νομικά εναντίον της ίδιας του της κόρης Φοίβης ότι τον εκμεταλλεύτηκε ενόσω ήταν μάνατζέρ του κατά τα έτη 2000 με 2012.

Στην πρώτη φωτογραφία με την πρώτη σύζυγό του και ξαδέρφη του, την 13χρονη Mίρα και στη δεύτερη με την κόρη και μάνατζέρ του Φοίβη.

Στη μήνυσή του ισχυρίζεται ότι η κόρη του μαζί με τον άντρα της Ezekiel Loftin προκειμένου να τον ελέγχουν απόλυτα του έδιναν, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει- ένα κοκτέιλ ψυχοτρόπων φαρμάκων. Επίσης, ισχυρίζεται ότι η κόρη του τον εξανάγκαζε να κάνει περιοδείες παρά την κακή κατάσταση της υγείας του, ενώ τον άφηνε να μένει σε ένα βρώμικο, μουχλιασμένο σπίτι. Ήταν τόσο άσχημη η κατάσταση, όπως λέει που ήταν αναγκασμένος να φορά συνέχεια μάσκα οξυγόνου. Ο 82χρονος τραγουδιστής μήνυσε και τον γαμπρό του ότι του καταχράστηκε 5 εκατομμύρια δολάρια τα οποία τα ξόδεψε στην αγορά πολυτελών αυτοκινήτων, σπιτιών και πλαστικών επεμβάσεων, ωστόσο στη μήνυση αυτή δεν συμπεριλαμβάνει την κόρη του.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ