Τζέιμι Όλιβερ: Το πρωινό που έφτιαξε στη γυναίκα του για του Αγ. Βαλεντίνου [photos] Ερωτευμένοι εδώ και χρόνια | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:39
14/2/2017
ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ

Τζέιμι Όλιβερ: Το πρωινό που έφτιαξε στη γυναίκα του για του Αγ. Βαλεντίνου [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο διάσημος σεφ και η Τζουλς του είναι μαζί από παιδιά και παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ. Η σημερινή γιορτή του έρωτα αποτέλεσε αφορμή για να μοιραστεί με τους διαδυκτιακούς του φίλους εικόνες από την πολύ προσωπική τους ζωή.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

17 χρόνια μετρά ο γάμος του Τζέιμι και της Τζουλς Όλιβερ, οι οποίο τον περασμένο Αύγουστο υποδέχτηκαν το πέμπτο παιδί τους. Ειδικός επί των γεύσεων και αιώνια ερωτευμένος με την "καλή" του, ο διάσημος σεφ δεν μπορούσε να μην κάνει το... θαύμα του.

Για την ιστορία, τα πέντε παιδιά του ζεύγους είναι η 13 ετών Πόπι Χάνεϊ Ρόζι, η 12 ετών Ντέιζι Μπου Πάμελα, η 6 ετών Πέταλ Μπλόσομ Ρέινμπποου, ο 4 ετών Μπάντι Μπέαρ Μορίς και ο 6 μηνών Ρίβερ Ρόκετ.

Με δυο ποσταρίσματα λοιπόν τον γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο σήμερα ο 41χρονος Τζέιμι δημοσιοποιώντας μια φωτογραφία του με την Τζουλς από το πρώτο τους Βαλεντίνο, το 1996 και μία από το πρωινό που της είχε ετοιμάσει για σήμερα. Εννοείται ότι στη λεζάντα ενημερώνει τον κόσμο πού μπορεί να βρει τη συνταγή..

Χρόνια τους πολλά!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ