Τζέι Ζι: Απατά την Μπιγιονσέ με κολλητή της Κιμ Καρντάσιαν... ξανά! | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
14:42
25/4/2016

Τζέι Ζι: Απατά την Μπιγιονσέ με κολλητή της Κιμ Καρντάσιαν... ξανά!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σάλος στα ΜΜΕ παγκοσμίως σήμερα από τις φήμες που θέλουν τον γάμο του διάσημου ζεύγους να... κλυδωνίζεται από νέα απιστία εκείνου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται φήμες για... κουτσουκέλα του Τζέι Ζι. Είναι όμως η πιο πρόσφατη. Και έχει τρελό παρασκήνιο.

Θυμάστε πριν από αρκετό καιρό που η αδελφή της Μπιγιονσέ είχε "πλακώσει" στις μπουνιές τον γαμπρό της μέσα στο ασανσέρ, η στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο το οποίο έκανε τον γύρο του κόσμου; Ο Τζέι Ζι έγινε ολίγον "ρόμπα" αλλά το  θέμα έκλεισε με κοινές ανακοινώσεις "οικογενειακής αγάπης".

Τότε η φήμη ήθελε τη Σολάνζ έξαλλη για τις "πομπές" του γαμπρού της με μια νεαρή σχεδιάστρια ονόματι Ρέιτσελ Ρόι. Τώρα το θέμα επανέρχεται στη δημοσιότητα...

 

Κολλητή της Κιμ Καρντάσιαν η Ρέιτσελ Ρόι γίνεται ξανά "πέτρα του σκανδάλου" ανάμεσα στο διάσημο ζεύγος και η ίδια δηλώνει μέσω Twitter.. "αθώα". [φωτό κάτω]

Τι συμβαίνει πραγματικά δεν ξέρουμε όμως αν κάτι τρέχει ο Τζέι Ζι καλό είναι να αποφεύγει την αδελφή της γυναίκας του για καλό και για κακό!!!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ