Τρίτο παιδί για τον Ντέιβιντ Αρκέτ -Δες πόσο μεγάλωσε η κόρη του με την Κόρτνεϊ Κοξ [photos & vds] Ακόμη ένας γιος | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
12:27
14/10/2016
ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΓΙΟΣ

Τρίτο παιδί για τον Ντέιβιντ Αρκέτ -Δες πόσο μεγάλωσε η κόρη του με την Κόρτνεϊ Κοξ [photos & vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πατέρα για τρίτη φορά θα κάνει τον διάσημο ηθοποιό η σύζυγός του, Κριστίνα καθώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Ο Αρκέτ έχει ακόμη μια κόρη από τον πρώτο του γάμο.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Με ένα πολύ γλυκό ποστάρισμα ανακοίνωσε ο Ντέιβιντ Αρκέτ ότι θα γίνει πατέρας ξανά. Η Κριστίνα του θα του χαρίσει ακόμη έναν γιο.

Στο βίντεο με το οποίο έκαναν την ανακοίνωση φαίνεται ο 2 ετών γιος τους, Τσάρλι Γουεστ να αγκαλιάζει και να φιλά το υπερηχογράφημα με τον αδελφούλη του, μιλώντας του ταυτόχρονα΄.

"Είμαστε ευλογημένοι! (...) Ο Τσάρλι και η Κόκο είναι ενθουσιασμένοι" γράφει ο Αρκέτ δίπλα από το βίντεο που ανάρτησε και μπορείς να δεις ακριβώς κάτω, ενώ η σύζυγός του πόσταρε μια φωτογραφία με τα δυο μεγαλύτερα αδέλφια, σκέτη γλύκα.

 

 

Η κόρη του Ντέιβιντ Αρκέτ και της ΚόρτνεΪ Κοξ, Κόκο, είναι σήμερα 12 ετών και έχει άψογη σχέση με τον αδεφλούλη της. Ιδου και η φωτογραφία όπου φαίνεται πόσο έχει μεγαλώσει.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ