Τρίτο παιδί για τον Ντέιβιντ Αρκέτ -Δες πόσο μεγάλωσε η κόρη του με την Κόρτνεϊ Κοξ [photos & vds] Ακόμη ένας γιος | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
12:27
14/10/2016
ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΓΙΟΣ

Τρίτο παιδί για τον Ντέιβιντ Αρκέτ -Δες πόσο μεγάλωσε η κόρη του με την Κόρτνεϊ Κοξ [photos & vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πατέρα για τρίτη φορά θα κάνει τον διάσημο ηθοποιό η σύζυγός του, Κριστίνα καθώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Ο Αρκέτ έχει ακόμη μια κόρη από τον πρώτο του γάμο.

Με ένα πολύ γλυκό ποστάρισμα ανακοίνωσε ο Ντέιβιντ Αρκέτ ότι θα γίνει πατέρας ξανά. Η Κριστίνα του θα του χαρίσει ακόμη έναν γιο.

Στο βίντεο με το οποίο έκαναν την ανακοίνωση φαίνεται ο 2 ετών γιος τους, Τσάρλι Γουεστ να αγκαλιάζει και να φιλά το υπερηχογράφημα με τον αδελφούλη του, μιλώντας του ταυτόχρονα΄.

"Είμαστε ευλογημένοι! (...) Ο Τσάρλι και η Κόκο είναι ενθουσιασμένοι" γράφει ο Αρκέτ δίπλα από το βίντεο που ανάρτησε και μπορείς να δεις ακριβώς κάτω, ενώ η σύζυγός του πόσταρε μια φωτογραφία με τα δυο μεγαλύτερα αδέλφια, σκέτη γλύκα.

 

 

Η κόρη του Ντέιβιντ Αρκέτ και της ΚόρτνεΪ Κοξ, Κόκο, είναι σήμερα 12 ετών και έχει άψογη σχέση με τον αδεφλούλη της. Ιδου και η φωτογραφία όπου φαίνεται πόσο έχει μεγαλώσει.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ