Τόρι Σπέλινγκ: Η αηδιαστική συνήθεια που αποκάλυψε στην Κλόε Καρντάσιαν | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:12
12/2/2016

Τόρι Σπέλινγκ: Η αηδιαστική συνήθεια που αποκάλυψε στην Κλόε Καρντάσιαν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δυο ριάλιτι σταρ μαζί. Εκρηκτικός συνδυσαμός. Καλεσμένη στο τοκ σόου της Κλόε ήταν η Τόρι και δεν μάσησε τα λόγια της. Πράγμα που μάλλον θα έπρεπε να κάνει μάλλον.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η εκπομπή της Κλόε Καρντάσιαν "Kocktails With Khloé" αρέσει πολύ. Ξεκίνησε για λίγα επεισόδια και πήρε ήδη το πράσινο φως για να συνεχιστεί μέχρι τον Ιούνιο. Ένας από τους λόγους για τους οποίους αρέσει είναι η... ωμότητα με την οποία αντιμετωπίζει τους καλεσμένους της. Στην περίπτωση της Τόρι Σπέλινγκ, όμως, μάλλον πήρε περισσότερα από όσα ζήτησε.

 

 

"Ποιο είναι το πιο παράξενο μέρος όπου έχεις ουρήσει;", ρώτησε η Κλόε. Και η Τόρι σόκαρε την οικοδέσποιν και όλους τους τηλεθεατές με μια ιστοριούλα που είχε ως πρωταγωνίστρια το μεθυσμένο alter ego της, την Τέρι!

 

"Όταν έρχεται για επίσκεψη η Τέρι τρελαίνεται και ένα από τα 'θέματά' της είναι ότι της αρέσει να... ουρεί. Και το κάνει παντού. Θα τα κάνει κάτω από το τραπέζι, σηκώστε όλοι τα πόδια σας, θα τα κάνει μέσα στη γλάστρα... Βέβαια, δεν μας επισκέπεται τόσο συχνά τώρα που είμαι μητέρα, αλλά υπάρχει η Τέρι. Και έχει πολύ πλάκα".

ΟΚ, Τόρι, το πιάσαμε το υπονοούμενο. Καλύτερα να μην το πίνεις αν δεν το αντέχεις...

Και αν νόμιζες ότι τα άκουσες όλα από αυτή τη συζήτηση, πλανάσαι πλάνην οικτράν!

Εχει και συνέχεια...

 

"Αν, για παράδειγμα, κάναμε την πιο απίστευτη συζήτηση, θα έπινα όντως αυτό το ποτήρι για να το αδειάσω και θα ουρούσα μέσα σε αυτό ώστε να μην σταματήσουμε να μιλάμε, αντί να σηκωθώ και να σε αφήσω".

Χωρίς σχόλια...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ