Το συγκλονιστικό μήνυμα της Αν Χάθαγουεϊ για τα κιλά της εγκυμοσύνης [photo] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
12:56
9/8/2016

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Αν Χάθαγουεϊ για τα κιλά της εγκυμοσύνης [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε πριν από 5 μήνες η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και σήμερα απευθύνεται με τον δικό της τρόπο σε όλες τις γυναίκες που έχουν "θέμα" με το σώμα τους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη.

Τον περασμένο Μάρτιο έφερε στον κόσμο την κορούλα της η Αν Χάθαγουεϊ, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Άνταμ Σούλμαν. Γενικά αποφεύγει τις προσωπικές αναρτήσεις στο Instagram η ηθοποιός, όμως αυτή τη φορά επελεξε να κάνει διαφορετικά γιατί είχε σοβαρό σκοπό.

 

"Δεν είναι ντροπή να παίρνεις βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (ή γενικά). Δεν είναι ντροπή αν σου πάρει περισσότερο από όσο νόμιζες να χάσεις αυτό το βάρος (αν θέλεις να το χάσεις, δηλαδή). Δεν είναι ντροπή να ξεσπάς τελικά και να κόβεις κοντό το περσινό σου τζιν που φέτος δεν σου κάνει στους μηρούς. Τα σώματα αλλάζουν. Τα σώματα μεγαλώνουν. Τα σώματα συρικνώνονται. Είναι όλα μόνο αγάπη (μη επιτρέψετε ποτέ και σε κανέναν να σας πει διαφορετικά)", έγραψε η Αν και τα είπε όλα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ